Urla mai incet, fratioare! - Ivona Brezinova

Urla mai incet, fratioare! - Ivona Brezinova
Preț: 40,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-009-240-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 208
Format: 14x21

DESCRIERE

Urla mai incet, fratioare! - Ivona Brezinova

 
Albastru
 
– Albastru, albastru! se auzi din camera Pamelei în spatele uşilor, iar geamul lor zăngăni sub lovitura puternică a unui pumn.
 
– Ce-i? Ce s-a întâmplat? sări ea, speriată.
 
– Albastru, repetă vocea, iar după o clipă lovitura se auzi în uşa livingului. După ce îşi reveni, Pamela își puse din nou capul pe pernă. Avea senzaţia că tocmai reuşise să adoarmă ca lumea. Trezirea de dimineaţă era pentru ea un fel de lovitură sub centură.
 
Brusc, o străfulgeră un gând, acela că, de fapt, albastrul zilei de azi, adică al zilei de luni, semnifica, totodată, şi prima zi la noua şcoală.
 
– Nuuu… urlă ea, disperată! Era ora şase şi un sfert. Ziua de azi ar fi preferat să și-o petreacă mai degrabă cuibărită în pat, însă auzind în spatele ei zbieretele fratelui, se gândi că totuși la şcoală va fi mult mai multă linişte. Oftă uşor şi întinse mâna după tricoul albastru, aşezat lângă pat, apoi se strecură în baie.
 
– Pregătesc micul dejun, aşa că grăbeşte-te, strigă mama din bucătărie, iar vocea femeii lăsa să se înţeleagă că şi ea ar mai fi dormit, dacă ar fi fost posibil. Nu au avut parte de o noapte uşoară. Jeremiáš nu reuşise încă să se acomodeze cu noua locuinţă în care abia se mutaseră, doar cu o lună în urmă.
 
S-a trezit imediat după miezul nopţii şi de-atunci, încontinuu, la interval de douăzeci de minute, a tot tras apa la toaletă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0525 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.