Urmează cele mai bune zile ale omenirii - Malcolm Gladwell

Urmează cele mai bune zile ale omenirii - Malcolm Gladwell
-10%
Preț: 27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0262-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 112
Format: 13X20

DESCRIERE

Urmează cele mai bune zile ale omenirii - Malcolm Gladwell

 
... de la Iluminism încoace, Occidentul a avut o credință persistentă că, prin evoluția instituțiilor, inovațiilor și ideilor, condiția umană se îmbunătățește. 
 
Se presupune că acest proces se accelerează pe măsură ce noile tehnologii, libertățile individuale și răspândirea normelor globale împuternicesc indivizii și societățile din întreaga lume. 
 
Dar progresul este inevitabil? 
 
Criticii săi susțin că civilizația umană a devenit diferită, nu mai bună, în ultimele două secole și jumătate. Ceea ce este privit ca un progres sau o inovație într-o perioadă devine un regres sau o limitare în alta. 
 
Pe scurt, progresul este o ideologie nu un fapt; un mod de a gândi despre lume, spre deosebire de o descriere a realității...
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
Cele mai bune zile ale omenirii se apropie
Interviuri pre-dezbatere cu Rudyard Griffiths
Comentariu post-dezbatere
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0500 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.