Uşa secretă către succes - Florence Scovel Shinn

Uşa secretă către succes - Florence Scovel Shinn
-15%
Preț: 21,25 RON
25,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-300-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 164
Format: 13x20

DESCRIERE

Uşa secretă către succes - Florence Scovel Shinn

 
... succesul şi fericirea sunt la doar o uşă distanţă, iar cheia se află chiar în mâinile tale! Ea constă în gânduri şi cuvinte cu adevărat magice, capabile să-ţi deschidă izvoarele de înţelepciune şi belşug.

Uşa secretă către succes este acel ghid prietenos şi pragmatic pe care îl aştepţi de multă vreme. Mesajele sale atemporale, formulate simplu, tonic şi la obiect, îţi vor dărâma zidurile fricii şi neputinţei şi îţi vor elibera fiinţa pentru a primi ceea ce îţi este pus deoparte: o viaţă împlinită, sănătoasă şi fericită...
 
Din carte:
 

O persoană obişnuită se va concentra pe obstacolele şi piedicile existente, care împiedică astfel materializarea binelui său. „Combini cu ceea ce observi". Prin urmare, dacă le oferi obstacolelor şi piedicilor atenţia ta deplină, acestea se vor înrăutăţi - din ce în ce mai mult.


    In schimb, oferă-I lui Dumnezeu atenţia ta deplină. Continuă să rosteşti în tăcere (când te confrunţi cu obstacole): „Căile Domnului sunt ingenioase, metodele Sale sunt sigure."


    Puterea Divină este invincibilă (deşi invizibilă). „Strigă către Mine, că Eu îţi voi răspunde şi îţi voi arăta lucruri mari şi nepătrunse pe care tu nu le ştii." (Ieremia 33, 3)


    Demonstrând binele nostru, nu trebuie să băgăm în seamă aparenţele adverse. „Nu judeca după aparenţe."
    Iată o afirmaţie ce îţi va oferi senzaţia de siguranţă:

 

    Braţul lung al lui Dumnezeu se întinde
    peste oameni şi împrejurări, controlând
    situaţia şi protejându-mi interesele.


 
    Am fost solicitată să spun cuvântul pentru un bărbat care trebuia să aibă un interviu de afaceri cu o persoană aparent lipsită de scrupule. Am folosit această afirmaţie, iar corectitudinea şi dreptatea au prevalat în acea situaţie, exact în momentul în care îl rosteam.


   Cunoaştem cu toţii cuvintele următoare din Pildele lui Solomon: „Aşteptarea prea îndelungată îmbolnăveşte inima, iar dorinţa împlinită este pom al vieţii." {Pildele lui Solomon 13, 12) Prin actul de a dori sincer (fără anxietate), ţinem pasul cu lucrul dorit - iar dorinţa se cristalizează în exterior.


    „Iţi voi da dorinţele virtuoase ale inimii." Dorinţele egoiste, care le provoacă rău altora, se întorc întotdeauna, rănindu-l pe acela care le-a nutrit. Dorinţa virtuoasă poate fi socotită un ecou al Infinitului. Este deja o idee perfectă în mintea divină...

 

CUPRINS:

 

Capitolul 1 Uşa secretă eătre succes... 5
Capitolul 2 Cărămizi fără paie... 17
Capitolul 3 „Cinci dintre ele erau înţelepte"... 29
Capitolul 4 La ce te aştepţi?... 41
Capitolul 5 Braţul lung al lui Dumnezeu... 51
Capitolul 6 Răscrucea de drumuri... 63
Capitolul 7 Traversează-ţi Marea Roşie... 73
Capitolul 8 Străjerul Porţii... 83
Capitolul 9 Calea abundenţei... 93
Capitolul 10 Nu voi duce niciodată lipsă de nimic... 103
Capitolul 11 Priveşte cu minunare... 115
Capitolul 12 Ţine pasul cu binele tău... 127
Capitolul 13 Râuri în deşert... 135
Capitolul 14 Semnificaţia profundă a poveştii Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici... 143

Despre autoare... 149

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0566 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.