Vaccinul. Din culisele luptei pentru suprimarea pandemiei de COVID-19 - Joe Miller

Vaccinul. Din culisele luptei pentru suprimarea pandemiei de COVID-19 - Joe Miller
Preț: 65,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-722-517-4
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 392
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Vaccinul. Din culisele luptei pentru suprimarea pandemiei de COVID-19 - Joe Miller

 
Prima dată după mai multe săptămâni, Ugur Şahin nu avea nimic trecut în agendă pentru acea zi. Era vineri dimineaţă, iar apartamentul cu trei camere pe care îl împărţea cu soţia sa Ozlem Tureci şi cu fiica lor adolescentă era neobişnuit de gol. în linişte, Ugur s-a uitat pe Spotify şi şi-a ales un playlist îndelung ascultat. Cu o cană aburindă de ceai oolong în mână, s-a aşezat în faţa computerului şi biroul său improvizat a fost inundat de sunetele liniştitoare ale ciripitului de păsărele înregistrat.

Căsuţa de e-mail a acestui imunolog de origine turcă deborda de mesaje şi tocmai începuse să se uite peste proiectele doctoranzilor săi, când Ozlem şi fiica lor, revenite de la serviciu, respectiv de la şcoală, au băgat capul pe uşă şi i-au reamintit că era ora patru, adică era momentul pentru pho şi banh mi, la restaurantul lor vietnamez preferat. Ca familie, rareori săreau peste acest ritual săptămânal, mai ales dacă unul dintre ei fusese plecat în ultima vreme. Aşa îşi petreceau prima parte a serii, înainte de a se întoarce cu toţii acasă şi Ugur să se reaşeze la biroul său, delectându-se cu singurul lui hobby adevărat - cititul.

Având o minte permanent activă, cititul era modul de relaxare al profesorului Şahin. Dispreţul pentru irosirea timpului a fost una dintre numeroasele trăsături pe care Ugur şi Ozlem le au în comun încă de acum aproape 30 de ani, când s-au cunoscut într-un stagiu în secţia de oncologie. El era un medic tânăr; ea, studentă în ultimul an la medicină. Cei doi, acum...
 
CUPRINS:
 
Nota autorului     
Prolog: Miracolul de la Coventry
1.    Izbucnirea pandemiei     
2.    Proiectul Lightspeed     
3.    Necunoscutele     
4.    ARNm şi biohackerii     
5.    Testele     
6.    Construirea unor alianţe
7.    Prima oara pe oameni 
8.    Pe cont propriu         
9.    Funcţionează     
10.    Noua normalitate     
Epilog     
Ce conţine vaccinul?     
Mulţumiri     
Note     

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0493 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.