Vanatai ascunse. Ce nu stii despre violenta domestica - Rachel Louise Snyder

Vanatai ascunse. Ce nu stii despre violenta domestica - Rachel Louise Snyder
-10%
Preț: 35,99 RON
39,99 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-430-936-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 448
Format: 13x20

DESCRIERE

Vanatai ascunse. Ce nu stii despre violenta domestica - Rachel Louise Snyder

 
SURORILE NEDEZLIPITE
Michelle şi Rocky s-au întâlnit prima oară intr-o zi, după şcoală, intr-o casă unde se strânsese o mână de adolescenţi. Alyssa avea o prietenă foarte bună pe atunci, pc nume Jessica, iar Jessica a fost prima împreună cu Rocky. Cei doi au fost împreună doar câteva săptămâni, poate o lună. Alyssa nici măcar nu îi remarcase prezenţa, un străin cu pârul des şi dezordonat.
 
Abia mai târziu, când Michelle şi-a recunoscut sentimentele, Alyssa şi-a amintit de Rocky. Avea o construcţie musculoasă şi mici urme de acnee pe faţă. Părul lui era lung până la umeri şi tuns în scări. Arăta bine, îşi spuneau fetele. Amuzant.
 
Alyssa spunea că Michelle a fost imediat vrăjită de Rocky. Părea prietenos, solid. Era cu zece ani mai mare şi îşi petrecuse un au la închisoare în Texas pentru deţinere de droguri, dar asta nu a deranj at-o. Avea o slujbă şi casa lui. Era ceva fascinant în interesul pe care i-l acorda un tip mai în vârstă decât ca. In a nu fi sub aripa părinţilor. în a avea libertate.
 
Dorinţa de libertate este motivul pentru care se mutaseră cu Paul în primă instanţă, desigur. Paul era tăcut, îşi ţinea gândurile şi sentimentele pentru el, creierul lui calculând mereu, punând lucrurile cap la cap pentru a avea sens. Poate bea un pic prea mult. Dar aşa sunt majoritatea bărbaţilor.
 
Mai ales într-un loc ca Montana, unde expresia „băiat de treabă'' e la fel de des întâlnită ca o furtună de zăpadă în mai şi poate însemna orice, de la un cowboy la un avocat. Atâta vreme cât pot da gata câteva beri, ştiu cum să mânuiască o armă şi să lege aşa cum trebuie o muscă pe undiţă. Rocky era un băiat de treabă. Majoritatea băieţilor pe care Alyssa, Michelle şi Melanie îi ştiau pe atunci erau băieţi de treabă.

în ziua în care Rocky şi Michelle s-au cunoscut, se aflau acasă la un cuplu pentru care Jessica era dădacă. Relaţiile şi prieteniile se suprapun în Billings ca straturile geologice. Toată lumea cunoaşte pe toată lumea sau ştie câte ceva despre toată lumea.
 
Casa avea o masă de biliard şi un garaj unde tinerii se întâlneau uneori. Când Rocky a ajuns cu maşina şi Michelle l-a văzut, probabil ca a simţit o atracţie puternică, pentru că au devenit, aproape instantaneu, un cuplu. Două sau trei zile -şi aia a fost, spune Alyssa. Rocky şi Michelle erau complet îndrăgostiţi, la sfârşitul acelei prime săptămâni...
 
CUPRINS:
 
PARTEA ÎNTÂI - SFÂRŞITUL
Micii lunatici   
Surorile nedezlipite            
Indiferent ce ţine în el    
Taţi nu va muri niciodată           
Un urs se îndreaptă către tine                    
Persoana pe care o iubeşti îţi va lua viaţa         
Apoi se vor ruga        
Nu mai pot trăi aici    
Sisteme, accidente, incidenteti     
Şi ce se întâmplă mai departe     
               
PARTEA A DOUA - ÎNCEPUTUL

Penitenţa                
Violenţa într-un acvariu    
Clubul primejdiei fatale    
Grupaţi la vârf                                
Prezenţa obsedantă a inexplicabilului
 
............
 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Asistenta sociala, sociologie - Cele mai vândute cărți

75,15 RON
79,95 RON (-6%)
Created in 0.0452 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.