Varsenia. Saga celor renascuti - Sara Negura

Varsenia. Saga celor renascuti - Sara Negura
-5%
Preț: 33,25 RON
35,00 RON (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 198
Format: 14X20

DESCRIERE

Varsenia. Saga celor renascuti - Sara Negura

 
... Nicanor se aşază pe scaun, toţi îl aşteptau cu nerăbdare pentru a începe cina.

—Acum putem începe. Servitoarele aduc mâncarea la masă. Ca întotdeauna, se comportă impecabil şi rapid. O cameră roşie, decorată ca şi cum ar fi din epoca victoriană, cu decoraţiuni şi picturi pe tavan şi cu tablouri mari atârnate pe pereţi, înfăţişând urmaşii familiei Varsenia.
 
O oglindă uriaşă, aşezată pe o comodă albă, situată în centrul peretelui, care reflectă întreaga situaţie. în mijloc, o masă lungă, din lemn de stejar, decorată cu o faţă de masă albă, eu margini aurii.
 
Două vaze cu trandafiri negri, poziţionate în centru, însoţite de lumânări. Scaune în nuanţe de roşu, decorate cu grijă şi cu dăruire. Un candelabra de cristal iese din tavan, făcând să strălucească întreaga încăpere. Tăcerea este mortală şi singurul zgomot pe care îl auzi este cel al tacâmurilor mutate.

—Astăzi o să merg la un magazin nou, deschis acum câteva zile, începe să vorbească Melina, prietenele mele au fost acolo şi spun că hainele lor sunt ca nişte opere de artă.
 
Abia aştept să-l verific cu ochii mei, sunt atât de entuziasmată. Tu ce părere ai, iubire? Melina Varsenia a fost mereu atrasă de lucruri scumpe, se poate deduce din numeroasele bijuterii pe care le poartă şi din interesul ei pentru modă.

—Ţi-am mai spus că nu mă interesează care sunt obiectivele tale în timpul zilei. Nu sunt responsabilitatea mea...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0593 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.