Vector de atac - Tom Clancy

Vector de atac - Tom Clancy
-10%
Preț: 62,10 RON
69,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-006-299-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 640
Format: 17X24
Categoria: Aventuri

DESCRIERE

Vector de atac - Tom Clancy

 
...într-un birou cu pereţi din sticlă, care dădea spre locurile de lucru de pe spaţiul liber al etajului, stând singur în faţa unui grup de monitoare de computer care licăreau, un chinez de patruzeci şi opt de ani, purtând o cămaşă albă, boţită şi având cravata desfăcută, a dat din cap de satisfacţie auzind vestea transmisă de Crane.

 — Incepi să descarci datele imediat ce poţi.

—  Am înţeles, domnule, a spus Crane.

— Shi-shi - mulţumesc —, i-a răspuns omul din birou.

Doctorul Tong Kwok Kwan, cu numele de cod Centrul, a lovit uşor în dispozitivul securizat numit voice-over pe care îl avea în urechea dreaptă pentru a întrerupe apelul. S-a uitat dincolo de monitoare, spre spaţiul gol de pe etaj şi a analizat următorul pas ce trebuia făcut.
 
A hotărât să facă cei câţiva paşi de-a latul sălii de operaţiuni, până la locul de muncă al celui mai bun codificator al lui, ca să îl anunţe că datele deţinute de DarkGod vor sosi curând din America.

In mod normal, ar fi fost suficientă o simplă apăsare a unui buton de pe biroul lui ca să discute cu tânărul prin videoconferinţă, însă şi-a dat seama că o vizită personală l-ar încuraja pe codificator să ia acea chestiune în serios.

Tong şi-a plimbat privirea prin biroul impecabil de curat. Deşi nu existau fotografii ale familiei ori alte obiecte personale la vedere, de uşa din sticlă care dădea spre hol era lipit un mic petic de hârtie autocolantă.

Pe el erau scrise cu caligrafie chineză cursivă câteva caractere, unul deasupra altuia într-un şir vertical. Preluată din Cartea lui Qi, o istorie a Chinei între 479 şi 502 d. Hr., acel şir reprezenta una dintre cele treizeci şi şase de stratageme, un eseu despre înşelătorie în politică, război şi relaţiile umane...
 
... Tong Kwok Kwan era originar din Beijing, unicul copil al uniunii dintre doi matematicieni instruiţi în Uniunea Sovietică, ce lucrau în China, care îşi desfăşura programul de început în domeniul rachetelor balistice.

Kwok Kwan nu avea un trecut de Prinţişor, însă părinţii lui l-au îndemnat tot timpul spre studiu, pentru a-şi concentra atenţia preponderent asupra matematicii. încă de când era copil devorase cărţi şi manuale, însă când a devenit adolescent, pe vremea primelor computere personale, părinţii şi-au dat imediat seama că viitorul lui se afla în puterea aproape nelimitată a acelor maşinării incredibile.

Datorită notelor bune, statul l-a trimis la cele mai bune şcoli, iar apoi la cele mai renumite universităţi. A ajuns în Statele Unite pentru a-şi îmbogăţi...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0509 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.