Viata amoroasa a lui Ceausescu si a familiei lui politice

Viata amoroasa a lui Ceausescu si a familiei lui politice
Preț: 15,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 168
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Viata amoroasa a lui Ceausescu si a familiei lui politice - Boerescu Dan-Silviu
 
Delfinul Nicuşor în pat cu Nadia Comaneci, Jeanina Matei, Daniela Vlădescu şi alte femei?!? Mamiţica o vroia doar pe Poliana!

In seara zilei de 22 decembrie 1989, m-am dus la Televiziunea Română să duc primul număr al ziarului Tineretul Liber. La intrare, se formase un cordon de soldaţi şi se vorbea că urma să fie adus Nicu Ceau-şescu, care fusese arestat la intrarea în Bucureşti, pe când se afla intr-o maşină condusă de amanta lui, cântăreaţa de operetă Daniela Vlădescu.
 
Pe când chiar îl aduceau pe Nicu pe la intrarea din strada Ermil Pangrati, s-a întâmplat un fapt ciudat, căruia i-am fost martor ocular. Un individ a ţâşnit incredibil printre militari şi l-a atacat pe Nicu.
 
La momentul respectiv, mi s-a părut că l-ar fi lovit cu pumnul în burtă şi că, de durere sau de frică, Nicu ar fi făcut pe el. însă pata apărută pe pantalonii lui nu era de urină, ci de sânge. Cineva îl înjunghiase!

Fiul favorit al lui Ceauşescu a fost întotdeauna un personaj controversat. „Faţă de ceea ce se întâmplă acum, Nicu Ceauşescu a fost un simplu copil. S-au scris multe prostii, iar multe au plecat de la Pacepa, care în Orizonturi roşii afirma că Nicu - care era prezentat ca un beţiv notoriu - ar fi urinat ia un chef pe stridii, că-şi împărţea posturi guvernamentale''.
 
Că i-a smuls unghiile Nadiei Comăneci, că l-a bătut pe Florin Piersic, câte şi mai câte tâmpenii s-au spus pe nedrept... De multe ori încerca să scape de noi, dar treptat s-a creat o relaţie. Avea un suflet de aur.
 
Dacă v-aş spune câţi artişti şi oameni au avut avantaje de pe urma lui nu v-ar veni să credeţi. Ei erau cei care îl îndemnau să bea, îi turnau în pahare, tar după ’90 au fost primii care l-au înjurat - declaraţie pentru presă a unui ofiţer, fostă gardă de corp a lui Nicu Ceauşescu.
 
Un alt mit răspândit, în anii '80, despre Nicu a fost că ar fi călcat cu maşina una sau două tinere, posibil (foste) amante. Pe blogul politologului Vladimir Tismăneanu (el însuşi fiu de nomenclaturist şi cunoscător din interior al dedesubturilor vieţii private a elitei comuniste), apar lămuririle. In realitate, prima victimă ar fi fost un bărbat, garda de corp a lui Nicu Ceauşescu, care a murit în urma impactului dintre...
 
CUPRINS:
 

In loc de Prefaţă: O Lancia roşie sau ziua in care mătuşa Lili s-a aruncat in faţa maşinii lui Ceauşescu
Care e, de fapt, adevăratul „Nicolae”? Beat mort, Andruţă îşi botează doi băieţi la fel
Adolescenţa şi tinereţea revoluţionară a unui ucenic de cizmar
„Privesc din Doftana prin gratii de fier”:
deţinutul Ceauşescu era „fetiţa” lui Şmil Marcovici, nu a lui Gheorghiu-Dej!
Cooperativizarea făcută cu pistolul in mână
1965 - Reţeta succesiunii in stilul lui Stalin
Nixon, Eiisabeta a II-a, Brejnev,
Go rbacio v, Victor Stănculescu şi Ion Iliescu - repere ale ultimului drum spre Târgovişte
Câţi amanţi a avut Elena Ceauşescu?
Delfinul Nicuşor In pat cu Nadia Comăneci, Jeanina Matei, Daniela Vlădescu şi alte femei?!?
Mamiţica o vroia doar pe Poliana!
Valentin - copilul ''adoptat'' -câştigă Cupa Campionilor Europeni cu Steaua Bucureşti
Moştenitorul - Daniel Valentin Ceauşescu /:
Zoia, iubita nerecunoscutâ a lui Petre Roman
In loc de Epilog: Ceauşescu ar fi câştigat alegerile din anul 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0469 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.