Viata de caine. Jurnalul foxului Miki - Sașa Ciornîi

Viata de caine. Jurnalul foxului Miki - Sașa Ciornîi
-6%
Preț: 36,08 RON
38,38 RON (-5,99%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060861560
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 88

DESCRIERE

Viata de caine. Jurnalul foxului Miki - Sașa Ciornîi

 
... stăpâna mea, Zina, seamănă mai mult cu un foxterier decât cu o fetiţă: urlă, sare, prinde mingea în mâini (cu gura nu ştie) şi ronţăie zahăr, ca un câine. Mă tot întreb dacă are coadă, întotdeauna umblă în hăinuţele ei de fetită, iar la baie nu mă lasă să intru, că aş putea verifica.

Ieri se lăuda: „Ia uite, Miki, câte caieţele am eu. Matematică, dictare, compunere... Dar tu, căţeluş nefericit, nu ştii nici să vorbeşti, nici să citeşti, nici să scrii.“

Ham! Dar ştiu să gândesc, asta e cel mai important! Ce e mai bine: un fox care gândeşte sau un papagal vorbitor? Ahaaa, bun!

Ştiu să citesc un pic, dar cărţi cu litere foarte mari, pentru copii. Iar cu scrisul... Râdeţi voi, râdeţi (nu suport când oamenii râd de mine!), dar am învăţat să şi scriu. E adevărat, degetele de pe labele mele nu se îndoaie, că nu sunt om şi nici maimuţă. Dar iau un creion în gură, ţin o labă pe caiet să nu alunece si scriu.

La început, literele arătau ca nişte râme strivite. Dar focşii sunt mai studioşi ca fetiţele. Acum scriu doar puţin mai urât decât Zina. Numai că nu ştiu cum să ascut creioanele. Când se rupe vârful unui creion, alerg tiptil în birou şi trag de pe masă creioanele ascuţite de oameni...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0416 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.