Viața e un roman - Guillaume Musso

Viața e un roman - Guillaume Musso
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786064009425
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 240
Format: 13x20

DESCRIERE

Viața e un roman - Guillaume Musso

 
Povestea care se desfăşoară sub ochii noştri ar trebui să fie foarte clară, şi totuşi este foarte confuză.
Julian Barnes
 
Brooklyn, toamna anului 2010
Acum şase luni, pe 12 aprilie 2010, fetiţa mea de trei ani, Carrie Conway, a fost răpită în timp ce ne jucam amândouă de-a v-aţi ascunselea în apartamentul meu din Williamsburg.
 
Era o după-amiază frumoasă, senină şi însorită, ca multe altele pe care ţi le oferă New Yorkul primăvara. Aşa cum făceam de obicei, mă dusesem pe jos să o iau pe Carrie de la şcoală, Montessori School din McCarren Park.
 
Pe drumul de întoarcere, ne opriserăm la Marcello's ca să cumpărăm un suc natural de fructe şi un cannoli cu cremă de lămâie pe care Carrie îl înfulecase în timp ce ţopăia veselă pe lângă căruciorul ei.
 
Cand am ajuns acasă, în holul imobilului Lancaster Building, situat pe Berry Street, la numărul 396, noul nostru paznic, Trevor Fuller Jones — fusese angajat cu mai puţin de trei săptămâni în urmă —, i-a oferit lui Carrie o acadea cu miere şi susan, punând-o să-i promită că n-o s-o mănânce imediat. Apoi i-a zis cât de norocoasă este să aibă o mamă scriitoare, căci probabil că-i spune poveşti frumoase seara, înainte de culcare.
 
Eu i-am atras atenţia râzând că, dacă îşi imaginează asta, înseamnă că n-a deschis niciunul dintre romanele mele, ceea ce a şi recunoscut. „E adevărat, n-am timp să citesc, doamnă Conway", mi-a zis el. „Nu-ţi faci timp să citeşti, Trevor, ceea ce na-i acelaşi lucru", i-am răspuns eu în timp ce uşile ascensorului se închideau.

După ritualul nostru bine stabilit, am ridicat-o pe Carrie ca să poată apăsa pe butonul de la etajul şase, ultimul. Cabina s-a pus în mişcare cu un scârţâit metalic care nu ne mai înfricoşa de mult pe niciuna dintre noi. Lancaster Building era un imobil vechi, cu o structură din fontă, în curs de renovare. Un soi de palat ciudat, cu ferestre largi încadrate de coloane corintice.
 
Cândva era folosit ca depozit de către o fabrică de jucării care-şi încetase activitatea la începutul anilor '70. Odată cu sfârşitul industrializării, clădirea a rămas abandonată aproape treizeci de ani, apoi a fost reabilitată ca imobil de locuinţe în perioada când era la modă să locuieşti în Brooklyn...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

44,91 RON
49,90 RON (-10%)
44,91 RON
49,90 RON (-10%)
44,91 RON
49,90 RON (-10%)
26,91 RON
29,90 RON (-10%)
44,91 RON
49,90 RON (-10%)
44,91 RON
49,90 RON (-10%)
44,91 RON
49,90 RON (-10%)
Created in 0.0576 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.