Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Viata la 40 de ani Cosmin Neidoni

Viata la 40 de ani Cosmin Neidoni
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 193
Format: 13x20
32,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Viata la 40 de ani Cosmin Neidoni

 
Ca bârbat - sunt suma femeilor întâlnite

Ca bărbat sunt suma femeilor întâlnite, ca om sunt la întretăierea dintre fatalitatea genetică si educaţie. Zestrea pedagogică elementară o datorez părinţilor si bunicilor mei de la care am învăţat cele mai solide lecţii de viaţă.
 
La început, la 19 ani, am crezut cu onestă candoare, că voi schimba lumea, iar acum sper, cu aceeaşi onestitate, că lumea în care trăiesc să nu mă schimbe pe mine.
 
Între cel de atunci şi cel care sunt acum s-au interpus, ca într-un raft cu cărţi, experienţele, iubirile, speranţele şi multe dezamăgiri. Am un singur regret, acela de a nu fi spus la timp, oamenilor importanţi din viaţa mea, cât de mult îi preţuiesc. Acum sunt mai atent.
 
Datorez, spuneam, enorm femeilor pe care le-am întâlnit, indiferent de calitatea lor, chiar şi femeilor cărora le-am tăcut, le datorez ceva.
 
Nu am dat foc fotografiilor femeilor iubite din teama juvenilă de a nu le pierde imaginea înainte de se fi lipit pe retină. Acum fiecare clipire a ochilor, fiecare limpezire, urmată de un uşor exerciţiu retrospectiv îmi reaminteşte chipul lor senin.
 
M-a binecuvântat Dumnezeu cu întâlniri frumoase, fiecare din ele întruchipând fragmente din eternul feminin: graţie, eleganţă, sensibilitate, erotism, dar şi veninul pe care, uneori, îl emană orice femeie dintr-un înnăscut mecanism de apărare.
 
Mă gândeam, nepretenţios, sub efectul unui puseu de luciditate să fac, cu titlu provizoriu, o listă deschisă a câtorva lecţii cristalizate în timp:
 
Aşadar, iată ce am învătat:
 
• Atunci când te îndrăgosteşti eşti mai bun si mai tolerant în pofida oricăror neajunsuri.
 
• Starea de îndrăgostire este, orice ai face, perisabilă. Nu poate dura prea mult.
 
• Dorul, ca sentiment, este indicatorul autenticităţii stării tale de îndrăgostit. Ţi-e dor, la început, din cinci în cinci minute. Apoi din oră în oră.
 
• Nu există subiecte importante şi subiecte frivole. Când te îndrăgosteşti totul ţi se pare important.
 
• Locul în care trăieşti - metropolă, oraş, ori sat - îţi pare o amplă scenă a rolului pe care îl joci. Întreaga lume pare că face o simplă figuraţie în filmul iubirii tale.
 
• Există riscul de a confunda sentimentul de iubire cu inflamarea afectivă, de tip baroc, a stărilor sufleteşti atunci când eşti îndrăgostit.
 
............
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.0913 sec
loader
Caut in catalog...
loader