Victime neinsemnate - Emma Flint

Victime neinsemnate - Emma Flint
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 416
Format: 11X18

DESCRIERE

Victime neinsemnate - Emma Flint

 
... aşa era, pe atunci, durerea. O durere apăsătoare. Ca o piatră în gât, care nu o lăsa să înghită; ca o presiune in spatele ochilor, care o făcea să lăcrimeze; ca o greutate în stomac. Simţea că nu putea să respire. Că nu-şi putea bloca amintirile.

Clipă de clipă era cu ea, hrănindu-se cu suferinţa ei, niciodată sătulă. Uneori stătea noaptea cu ea, ţinând-o la piept, alintând-o, dar îi era imposibil să o liniştească.
 
Era neagră, înfometată, imensă ca o gură mare şi devenea cu atât mai mare şi mai apăsătoare cu cât îi acorda mai multă atenţie, până ce îi ocupa mintea, până ce nu mai era loc de cuvinte, de mâncare, de chipuri, până nu-şi mai putea da seama dacă îi era sete, dacă era obosită, ori dacă avea nevoie să facă un duş: rămânea doar întunericul acela vast.

Iar în interiorul ei: singurătate, pierdere. Nu-şi mai găsea calea. Sigurul lucru pe care îl ştia cu siguranţă era că durerea aceea nu avea să dispară niciodată.
 
Lumea ei era înconjurată de o negură a durerii, întindea mâinile după un ruj sau un creion, dar îi păreau străine şi neîndemânatice pentru că nu le putea vedea clar de durere. Işi bea cafeaua, ciugulea câte ceva de mâncare, dar toate aveau un gust amar, gustul durerii pe care o simţea pe limbă. Vocile se auzeau Înăbuşit, de-abia ajungeau la ea în durerea aceea apăsătoare, iar ea nu putea să scoată niciun cuvânt pe gură.
 
Invăţase să scuture, pur şi simplu, din cap atunci când vocile făceau câte o pauză, ori când luau tonul unei întrebări. Nu, nu voia să mănânce. Nu voia să se întindă. Nu voia să se roage. Nu voia să fie atinsă.
 
Tot ce putea să facă era să ţină cu ghearele de iepuraşul de pluş al lui Cindy, pe care îl strângea la piept în durerea ei. Nu existau cuvinte care să o poată consola. Asta era suferinţa ei, iar oasele şi răsuflarea ei deveniseră şi ele durere.

Şi în durerea aceasta apăru Devlin. Cu vocea lui fermă, fără pic de emoţie în glas. Cu privirea lui fermă, aprigă şi ageră ca a unei păsări de vânătoare. Mereu la pândă...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0471 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.