Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Vindecarea incepe in interior

Vindecarea incepe in interior
ISBN: 973-18-12-43-4
Anul publicării: 2011
Pagini: 320
33,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Vindecarea incepe in interior''


…prezenta este cea mai mare putere pe care fiecare din noi o are. Pe masura ce invatam sa ne relaxam in momentul prezent, corpul si sufletul raspund.

Ne conectam spontan cu intelepciunea noastra intuitiva si castigam o intelegere care poate rezolva pana si rani emotionale vechi si aparent dificil de tratat.

Prin intermediul invataturii si exercitiilor din aceasta carte, vei experimenta singur diferenta dintre starea ta naturala de prezenta si realitatea stresanta pe care gandirea ta o creeaza.

Aceasta intelegere – a diferentei dintre gandirea generata de egoul tau si ceea ce esti cu adevarat atunci cand esti realmente prezent la viata asa cum este ea – e cruciala.

…nu există decât un singur fel de vindecare: aceea care vine din interior şi care presupune o transformare a conştiinţei. Un alt cuvânt pentru „vindecare” ar putea fi „intregire”. Presupune a deveni conştienţi de integralitatea Fiinţei noastre.

De aceea cheile adevăratei vindecări sunt întotdeauna la noi înşine. Orice fel de altă vindecare este doar o îmbunătăţire temporară a sănătăţii, fizice, energetice, emoţionale sau psihice, căci rădăcinile oricărei alterări a acesteia se află în modul în care ne raportăm la tot ce există.

Vindecarea, deci, este un proces spiritual şi presupune o evoluţie, o revelaţie despre Sine. O transformare profundă.

Pentru a avea loc aceasta revelatie continua, este necesara prezenta, cea mai mare putere pe care fiecare dintre noi o are.

Insa la inceputul acestui proces (si poate si pe parcursul lui) intervin jocurile egoului, care cauta sa te scoata din starea de prezenta.

Egoul tinde sa-ti accentueze importanta de sine, facandu-te sa te simti special intr-un mod pozitiv sau negativ (adica o stare de superioritate si asa-zis control sau o stare de inferioritate si supunere).

Ambele tipuri de a fi special sunt forme de dezechilibru care creeaza stres, oboseala si vitalitate scazuta. Odata angajat pe calea vindecarii, vei avea stari de trezire ale constientei (din ce in ce mai dese) ca egoul incepe sa te impinga spre starea grandomana sau depresiva de a fi special si acestea iti vor da sansa sa te intorci in prezent, la starea ta naturala de a fi. Esti imediat restabilit la un echilibru mai mare.

Doctorul Richard Moss este un practician. Este un om care a trăit Revelaţia şi, de foarte mulţi ani deja, conduce grupuri de oameni, în întreaga lume, către trăirea vindecării interioare.

Este unul dintre iluminaţii acestor timpuri esenţiale pentru Umanitate.

Practica sa nu vine din cărţi, ci invers: cărţile sale sunt rezultatul trăirii directe a Revelaţiei. Calea sa este una a Prezenţei, a ieşirii din Ego, a conştientizării nivelurilor Conştiinţei.
Este unul dintre marii Maeştrii ai epocii contemporane.

Aceasta este una dintre cărţile esenţiale pentru toţi exploratorii conştiinţei, pe orice nivel s-ar afla. Face parte din bibliografia fundamentală a Călătoriei Inimii.

Orice căutător al divinităţii interioare ar trebui să o aibă pe noptieră şi oricine a experientat vreodată o călătorie de conştiinţă extinsă va găsi în ea perspective care să aducă semnificaţii noi, propriilor experienţe.

După „Fluturele negru” şi „Mandala fiinţei”, Elena Francisc şi subsemnatul Horia Ţurcanu suntem bucuroşi să aducem exploratorilor români ai conştiinţei această nouă carte excepţională a doctorului Richard Moss.


CUPRINS:


Nota editorilor

Cuvant inainte

Introducere

Partea I.

Fundamente

Capitolul 1. Trezirea la puterea constiintei momentului prezent

Capitolul 2. Sa intelegem jocul eului

Capitolul 3. Cauzalitatea si crearea propriei tale realitati


Partea a II-a.


Lucrul cu mandala fiintei

Capitolul 4. Cultivand puterea prezentei

Capitolul 5. O harta catre claritatea emotionala

Capitolul 6. Fii martor la trei calatorii vindecatoare

Capitolul 7. Trezirea la constiinta incorporata

Capitolul 8. Imbratiseaza-ti sentimentele intunecate


Partea a III-a.


A trai prezenta in viata cotidiana

Capitolul 9. Durere fara suferinta

Capitolul 10. Decizii si alegeri

Capitolul 11. Ce stim despre moarte

Capitolul 12. Atrage prezenta in relatiile tale

Capitolul 13. Burdufuri noi de vin

Postfata

Note


Autor: Richard Moss

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1020 sec
loader
Caut in catalog...
loader