Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Vindecarea spontana a credintei - Sa zdruncinam din temelii paradigma falselor limite

Vindecarea spontana a credintei - Sa zdruncinam din temelii paradigma falselor limite
-10%
ISBN: 973-1701-38-7
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 275
Format: 14x20
24,30 RON
27,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Vindecarea spontana a credintei - Sa zdruncinam din temelii paradigma falselor limite''


....universul funcţionează ca un computer uriaş, bazat pe conştiinţă. La fel cum orice computer foloseşte un limbaj pentru a obţine rezultate, computerul conştiinţei universului foloseşte credinţa, pentru a-i „vorbi” substanţei din care este alcătuită lumea şi corpurile noastre.

Recunoscând faptul că totul – de la ADN, la succesul relaţiilor noastre şi la pacea în lume – se bazează pe ceea ce credem, observăm că modul în care gândim despre noi este mai important acum, decât oricând.

Ca să ne schimbăm credinţele restrictive care, în trecut, au condus la război, boală şi eşecuri în carieră şi relaţii, avem nevoie de un motiv pentru a privi lucrurile diferit. Pentru a-şi schimba credinţele, strămoşii noştri se foloseau de miracole. Astăzi ne folosim de ştiinţă.

Această carte ne oferă ambele alternative: miracolele care deschid uşa unei noi perspective asupra lumii şi ştiinţa care ne spune de ce este posibilă apariţia miracolelor... dezvăluindu-ne:


- motivul pentru care nu suntem limitaţi de „legile” fizicii şi ale biologiei, aşa cum le cunoaştem noi astăzi,

- cum să vorbim limbajul cuantic al vindecării, păcii, abundenţei şi schimbării,

- cum să realizăm această modificare simplă a credinţelor noastre, care ne va catapulta dincolo de limitările din trecut.


După ce vom deveni conştienţi de aceste descoperiri transformatoare şi de miracolele din viaţa reală, trebuie să ne gândim la noi înşine, în mod diferit.

Cheia pentru vindecarea limitărilor noastre false este să înţelegem ce este credinţa şi cum funcţionează ea. De peste douăzeci de ani, Gregg Braden caută această cheie. De la mănăstirile îndepărtate din Egipt, Peru şi Tibet, până la textele uitate ale bisericii creştine timpurii, secretul vindecării credinţelor noastre a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai sacre dintre tradiţiile. Alăturaţi-vă lui Gregg, pe măsură ce ne povesteşte despre ce a descoperit şi ne invită să trăim dincolo de paradigma falselor limite!

Adevăr: Universul este alcătuit dintr-o matrice energetică comună, care stă la baza lumii noastre fizice.

Adevăr: Credinţa este un limbaj care îi „vorbeşte” acestei matrici.


Dovezile ştiinţifice dezvăluie faptul că o credinţă pornită din inimă afectează totul – de la vindecarea corpului, până la atomii lumii în care trăim.

Este oare posibil să ne fi născut cu puterea de a inversa procesul îmbolnăvirii, de a crea pace şi abundenţă şi chiar de a schimba realitatea însăşi? Pe măsură ce ne confruntăm cu cele mai mari provocări din istorie, aceste noi descoperiri sugerează că suntem pe punctul de a afla răspunsul! Alt font sau alta culoare

...o schimbare în percepţia noastră – o mutaţie în credinţele noastre – să conţină secretul etern al vindecării, al păcii şi al realităţii însăşi? Noile descoperiri din fizică şi biologie sugerează faptul că suntem pe punctul de a afla răspunsul la această întrebare.


Autor: Gregg Braden

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.0842 sec
loader
Caut in catalog...
loader