Vindecarea sufletului (Serghei Nikolaevici Lazarev)

Vindecarea sufletului (Serghei Nikolaevici Lazarev)
Preț: 55,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 190
Format: 14x21

DESCRIERE

Vindecarea sufletului (Serghei Nikolaevici Lazarev)

 
... de ce îmi sunt date toate acestea?
 
... ce să fac acum?
 
... de ce apare boala?
 
... cum să nu te superi?
 
... cum să devii un om iubitor şi fericit?
 
... cum să lucrezi cu sine în fiecare zi?
 
Noua carte a lui S. N. Lazarev, Vindecarea sufletului, scrisă în anul 2017, vă va ajuta să aflaţi răspunsurile la aceste întrebări şi vă va arăta cum să găsiţi ieşirea din orice situaţie, vă va învăţa cum să vă daţi seama de cauzele adevărate ale bolilor şi să vă stabiliţi un sistem corect de priorităţi, cu ajutorul căruia vă puteţi îmbunătăţi caracterul şi destinul.
 
Cartea conţine scrisorile cititorilor care îşi împărtăşesc experienţa reală cu privire la învingerea unor astfel de boli grave cum sunt cancerul, tuberculoza, sindromul Down la un copil; experienţa învingerii supărării pe părinţi şi a judecării aspre a oamenilor.
 
Cu ajutorul tuturor acestor cunoştinţe, veţi descoperi noi posibilităţi de rezolvare a problemelor şi veţi putea începe să vă schimbaţi în mod real pe sine şi propria viaţă în bine...
 
Din carte:
 
LIBERUL ARBITRU

   Pe de-o parte, voia Divină este absolută, Universul este guvernat de Dumnezeu şi omul trebuie să-I accepte voia. Iar, pe de altă parte, un om are propria sa voie.

   întotdeauna s-a considerat că, dacă voia Divină este absolută, atunci omul este paralizat, că el nu trebuie să aibă liber arbitru. în realitate, nu este aşa. Creatorul guvernează absolut tot, însă omul are totodată liber arbitru.
 
La nivel exterior, el este responsabil pentru acţiunile sale, acesta nu trebuie să se încătuşeze, înăbusindu-si dorinţele, el trebuie să meargă înainte, să se dezvolte, să creadă în sine.

   La nivel exterior, există într-adevăr o contradicţie: există si o voie Divină, dar există si o voie umană. însă, la nivel interior, acest antagonism nu există.

In momentul în care o picătură de apă se separă de ocean, ea există ca o picătură. Iar apoi, când picătura se întoarce în ocean, aceasta nu mai există, existând doar oceanul; de fapt, picătura şi esenţa ei au rămas, dispărând doar forma.
 
La nivel interior, profund, omul nu există, acolo există doar Dumnezeu. Noi suntem Divini în esenţa noastră, pentru că sufletul nostru provine din Dumnezeu.

   PARABOLA LUI HRISTOS DESPRE MUNCITORII DIN VIE

   Aşadar, lucrul cu sine. Mai întâi, este necesar ca, prin căinţă, să eliminăm agresivitatea faţă de Dumnezeu. Iar apoi, trebuie să înlăturăm agresivitatea faţă de noi înşine prin căinţă, prin iertare, prin revizuirea propriei vieţi. Pe urmă, trebuie să eliminăm agresivitatea faţă de oameni.

   în momentul în care sufletul se purifică, atunci au loc schimbările reale. însă, începând procesul de schimbare a caracterului, dacă omul nu vrea să continue în această direcţie, atunci totul poate să revină la cursul normal al lucrurilor. Dacă tot aţi început să înlăturaţi supărările, atunci schimbaţi-vă astfel încât să nu vă mai simţiţi jigniţi!

   După ce ai trecut de etapa căinţei şi a iertării - ce să faci mai departe? Nu merită să aşteptaţi sănătate, bunăstare şi rezolvarea miraculoasă a tuturor problemelor.
 
Acum este momentul potrivit să ne aducem aminte de pilda lui Hristos depre muncitorii din vie: unii lucrau de dimineaţă, alţii - de la amiază, iar alţii au venit seara şi toţi au primit acelaşi salariu. în ce constă sensul acestei pilde?

   Este vorba despre faptul că fiecare dintre noi are propria "încărcătură" karmică, propria poveste de viaţă, propriile probleme profunde...
 
 
CUPRINS:
 
INTRODUCERE... 3

O DISCUŢIE CA DE LA OM LA OM... 8
   IERTAREA ŞI CĂINŢA... 12
   ISTORII... 17
   ACCEPTAREA VOII DIVINE... 29
PĂCATUL ORIGINAR... 35
SECRETUL VINDECĂRII... 50
"FERICE DE CEI BLÂNZI, CĂCI EI VOR MOŞTENI PĂMÂNTUL"... 56
ORGOLIUL... 61
RUGĂCIUNEA... 74
CE ÎNSEAMNĂ IUBIREA FAŢĂ DE DUMNEZEU?... 83
SCRISORI... 93
PARABOLA CELOR ŞAPTE DEMONI... 105
LUCRUL CU SINE. PRIMII PAŞI... 108
   CREDINŢA... 120
   LIBERUL ARBITRU... 122
   PARABOLA LUI HRISTOS DESPRE MUNCITORII DIN VIE... 123
   SACRIFICIUL... 124
   OMUL FĂRĂ SUPĂRĂRI... 125
   SMERENIA... 130
UN MEDICAMENT PENTRU SUFLET... 135
SISTEMUL PRIORITĂŢILOR... 144
ÎNTÂMPLĂRI... 152
A ÎNVĂŢA SĂ IUBEŞTI... 162
"FIŢI DESĂVÂRŞIŢI AŞA CUM ŞI TATĂL VOSTRU DIN CERURI ESTE DESĂVÂRŞIT"... 167
MODELE DE COMPORTAMENT... 172
RUGĂCIUNEA CORECTĂ... 177
SCRISORI... 183

ÎNCHEIERE... 188

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0519 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.