Vindecat! Puterea sistemului imunitar și legătura minte-corp - Jeffrey Rediger

Vindecat! Puterea sistemului imunitar și legătura minte-corp - Jeffrey Rediger
Preț: 55,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-271-0
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 496
Format: 13x20

DESCRIERE

Vindecat! Puterea sistemului imunitar și legătura minte-corp - Jeffrey Rediger

 
... doctorii sunt învăţaţi să ignore povestea, viaţa personală a pacientului, pentru a putea ajunge la semnele şi simpto-mele bolii, care se manifestă la persoanele cu afecţiunea respectivă.
 
Am fost limitaţi de atenţia acordată patologiei, lucrurilor care lipsesc sau aspectelor legate de boală în loc să vedem şi să stimulăm tot ceea ce este corect, special şi minunat în fiecare viaţă umană — în viaţa ta. Drept urmare, comitem în mod frecvent erori mortale chiar atunci când încercăm să vindecăm.
 
Tratăm boala şi nu persoana, ignorând povestea mai amplă a vieţii pacientului, care este bogată în indicii şi revelaţii despre cea mai bună modalitate de a-l conduce către vindecare.
 
Ne concentrăm pe simptome şi nu pe cauze, prescriind medicamente care deseori nu fac decât să mascheze simptomele în loc să încercăm o acţiune mai laborioasă, pe termen mai lung, menită să creeze imunitate şi vitalitate. Insistăm să clasificăm bolile după originea lor în minte sau în corp, în loc să înţelegem şi să acceptăm legătura dintre ele, care este de fapt locul de unde pornesc majoritatea bolilor.

Şi, în sfârşit, respingem relatările privind unele vindecări extraordinare, care nu se potrivesc paradigmei noastre ce conţine o singură cauză, un singur tratament. Sunt dispus să pariez, pe baza experienţei mele, că majoritatea dintre noi, cei din profesia medicală, am întâlnit cazuri de vindecări remarcabile.
 
Nu ştim cum să le interpretăm şi, prin urmare, neîncadrându-se în sistemul nostru de referinţă, le etichetăm şi le uităm, amintindu-ne poate de ele ocazional, noaptea târziu, în timp ce reflectăm alături de o ceaşcă de cafea în cabinetul asistentelor sau în linişte, în spaţiul propriilor gânduri...
 
CUPRINS:
 
Introducere. Să deschidem cutia neagră a miracolelor medicale    

Partea întâi. IMUNITATEA INCREDIBILĂ     
1.    în inima imposibilului      
2.    Ucigaşi înnăscuţi   
3.    Ce să mănânci pentru a te vindeca   
4.    Blochează autostrada bolilor   
5.    Activează modul de vindecare   
6.    Inima vindecătoare    ‘   

Partea a doua. MINTEA MIRACULOASĂ   
7.    Vindecarea credinţei şi credinţa vindecătoare  
8.    Puterea efectului placebo   
9.    Vindecarea identităţii    
10.    Nu. eşti boala de care suferi   
11.    Moartea vindecătoare  
12.    Arde-ţi corabia   

Concluzie. O medicină a speranţei şi a posibilităţilor 
Nota autorului  
Mulţumiri    
Note     

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0913 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.