Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Visele nu dorm niciodata (Natasa Alina Culea)

Visele nu dorm niciodata (Natasa Alina Culea)
Anul publicării: 2017
Pagini: 324
Format: 13x20
39,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Visele nu dorm niciodata (Natasa Alina Culea)

 
... cât trăieşte o femeie cu adevărat? Soarta noastră este infinit mai crudă decât a bărbaţilor. Lui Thiery la 40 de ani, la 50 de ani şi chiar mai târziu i se va spune, fără urmă de maliţie, că este un bărbat care arată bine.
 
Despre care femeie se poate spune asta? Poate că cel mai mare compliment ca femeie este să ţi se spună că eşti o babă ţeapănă, atât.
 
Noi nu avem voie să îmbătrânim, cu atât mai puţin cele aflate sub ochiul de vultur al publicului, cele care au săvârşit greşeala de neiertat afirmându-se intr-un domeniu dau altul.
 
Pentru ce atâta înverşunare împotriva noastră? Este pentru noi prea târziu încă de când ne-am născut? Iar dacă este prea târziu, de ce soseşte mereu prea devreme?
 
— Lea, cât o să mai priveşti viaţa cu coada ochiului, cât o vei mai trăi peste umăr? Trăieşti intr-un gang aflat în beznă, te uiţi bănuitor la toţi hoţii care ar putea să te pândească în el. Nu ţi-e teamă că-ţi vor fura seninătatea câştigată cinstit?
 
Taci, taci! Nu vreau să te aud. Eşti doar un personaj creat de mine şi nu ai dreptul, nu ai dreptul să intervii în viaţa mea. Mă auzi, Desegal?
 
— Ai văzut ce au scris în revistă? Că femeile trebuie să-şi asume vârsta cu demnitate, nu să apeleze la mijloace artificiale ca să arate bine! Iar tu ai fost la o clinică ieri, nu?
 
Dumnezeule, ce neghiobie! Cine spune asta, Desegal? Doar femeile care încă nu au nevoie de îmbunătăţiri, cele care nu au bani, cele cărora le este frică de ace şi, în final, cele care nu cred că vor mai salva nimic nici cu aceste intervenţii.
 
Dacă ai o casă, o laşi să cadă în timp? Nu îi repari tencuiala, nu o redecorezi, nu îi repari acoperişul ţiglă cu ţiglă? De ce trebuie să mori în ea cu demnitate, să aştepţi să se prăbuşească peste tine în timp ce cântă imnul national? Dacă îti cade un dinte, îl înlocuiesti fără să stai pe gânduri cu un altul de porţelan, dar dacă îţi cade pielea, o laşi să cadă? De ce este pielea diferită? De ce este mai păcătoasă ca dintele? Şi îmi serveşti tu mie demnitate pe pâine? Ce spui de lipsă de raţiune şi de clişee?
 
Mă dezamăgeşti, Desegal, Nu te aştepta de la mine să îmbătrânesc cu demnitatea asta lipsită de sens, mai mult ofensivă şi clar demonstrativă, nu atâta timp cât am şi eu un cuvânt de spus. Vezi bine, depăşeşti limita unui personaj. Asta eşti, nimic mai mult...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.2219 sec
loader
Caut in catalog...
loader