Visul eternitatii. Cartea Nureei - Anton Parks

Visul eternitatii. Cartea Nureei - Anton Parks
-9,1%
Preț: 50,00 RON
55,00 RON (-9,09%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1965-63-5
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 424
Format: 15X22

DESCRIERE

Visul eternităţii. Cartea Nureei, volumul 1 din seria Cronicile GIRKU - Anton Parks

 
Fragmente:
 
Girku-Tila Nurea / Min-ME-Dili
„Mama—Matrice s-a deplasat cu prizonierul ei spre alte pământuri ca să găsească alimente, motiv pentru care a fost absentă la ecloziune. Fiind legat, kingalămul nu putea să se hrănească singur şi atunci Mama s-a văzut nevoită să vâneze pentru el.
 
Slăbit de foame, starea lui a devenit critică. Barbelu nu simţea deloc nevoia să se alimenteze, având capacitatea să nu mănânce nimic câteva ud (zile) la rând fără probleme.
 
Alimentaţia fundamental diferită a kingalamului ii impunea să facă o muncă în plus şi o obliga să improvizeze instinctiv prinderea vânatului. Această misiune, cu atât mai dificilă cu cât nu dispunea de nicio armă, nu-i era deloc plăcuţi, deoarece îi repugna profund să sacrifice viaţa unor animale sălbatice. Vâna cu o dexteritate atât de mare, încât kingalămul îşi imagina că acea capacitate fusese dobândită în urma unei ex- perienţe îndelungate.

Duşmanul era o povară grea. Nu foloseau acelaşi limbaj şi obiceiurile lui erau cu totul diferite de ale lui Barb^lu. Aso- cial, bombănitor, coleric, o ură sălbatică îi însufleţea fiecare fibră a fiinţei. Totuşi, împotriva oricărei logici, Mama a vrut sâ-l lase în viaţă fără motiv aparent.
 
Dorea probabil să-i alunge râul care îl mistuia ca să-l facă mai „paşnic", A petrecut mo- mente lungi observându-1 în tăcere, pe când el se prefăcea că o ignora în timp ce-şi devora hrana însângerată.

Kingalămul a încercat de câteva ori să comunice. El i-a făcut semne şi a emis sunete ca să imite zborul aparatului său. Ea a înţeles că-i sugera să-l folosească pentru a le uşurea deplasările, Barbelu a dat din cap. Nu trebuia să-şi asume niciun risc. Acel mâncător de carne cu pielea alburie precum norii nu-i inspira nici cea mai mică încredere.
 
Aşa că se temea de o capcană. Pentru mai multă siguranţă, ascunsese cristalul generator al navei intr-un loc cunoscut doar de ea. După ce carnivorul s-a săturat, au făcut cale-ntoarsă, kingalămul având din nou trunchiul şi braţele legate cu liane groase.

La poalele muntelui fecund, Mama şi-a lăsat prizonierul la intrarea în grotă şi a pătruns în tunelul cu reflexe multiple...
 
CUPRINS:
 

Nurea... 9
între mai multe lumi (cuvânt înainte al autorului)... 11
Nota... 21

   Partea întâi: INTRODUCERE ÎN CRONICILE GIRKU

1. Bătălia trecutului    ... 25
2. Jefuirea domeniului zeilor... 49
3. Planeta în carantină... 59
4. Limbajul stelelor şi codul secret al vechilor „zei"... 77

    Partea a doua: FUNDAŢIILE

Introducere... 97
1. Ofensa... 101
2. Destinul Nureei... 113
3. Musidimii... 131
4. Misterul Casei-Mamă... 141
5. Umbra Gaanzir... 163
6. Visul întoarcerii eterne... 189
7. Spre frontiera convergenţelor... 211
8. In spatele luminii aparenţelor... 237

    Partea a treia: TERRAFORMĂRILE

1. Prima zi a gina'abulilor... 253
2. Naşterea lui Iaaldabaut... 271
3. Coborâre spre haosul formelor... 283
4. In faţa tenebrelor timpului... 307
5. Secretul informaţiei ancestrale... 325
6. Moştenitorul haosului... 347
7. Mama tunetului... 359
    1. Marele exil... 360
    2. Epoca Nimra... 365
    3. Distrugerea lumii vechi... 372
    4. Crearea usumgalilor şi a amasutumelor... 380
8. Trezirea Nureei... 391

Lexic... 399
Bibliografie... 407

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Practici spirituale

Created in 0.0536 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.