Vocile Universului. Vocea ta influenteaza Universul. Fie ca IUBIREA sa o calauzeasca

Vocile Universului. Vocea ta influenteaza Universul. Fie ca IUBIREA sa o calauzeasca
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 218
Format: 13x20
Categoria: Mistere

DESCRIERE

Vocile Universului. Vocea ta influenteaza Universul. Fie ca IUBIREA sa o calauzeasca - Suzanne Ward

 
... pe măsură ce energia din fiecare dintre gândurile, sentimentele, cuvintele şi acţiunile noastre se revarsă în afară, conform legii naturale, ea ne afectează pe toţi.
 
Acea energie pe care o transmitem, atrage o energie similară din univers şi revine la noi, înmulţită. În mod individual, ne creăm efectiv propriile noastre vieţi. În fiecare moment şi, simultan, la nivel colectiv, creăm lumea în care trăim...
 
Fragmente:
 
IMPORTANŢA SINCRONICITAŢII

 MATEI

   Definiţia voastră din dicţionar pentru sincronicitate nu este, din nefericire, completă. Sincronicitatea e nimic altceva decât universul la lucru!
 
Ceea ce percepeţi ca evenimente, întâmplări întâmplătoare, bune sau rele, incidente izolate şi, în special, ce numiţi "coincidenţe" sunt efectiv energii în mişcare, perfect definite şi pe direcţii aliniate în vederea obţinerii unor rezultate specifice.

   Procesul sincron este ca un şir de piese de domino - când prima cade peste cea de-a doua, are loc o reacţie în lanţ, până cade şi ultima piesă.
 
În timp ce acesta este posibilitatea cea mai simplă de a explica modalitatea de funcţionare a sincronicităţii, în măsura în care o situaţie o afectează pe următoarea şi aceasta pe următoarea şi aşa mai departe, nu este, totuşi, o explicaţie exactă, deoarece şirul de domino are o piesă la început şi una la final.
 
Sincronicitatea nu are început şi nici sfârşit - ca şi universul, este permanent în mişcare - iar evenimentele sincrone nu sunt la fel de evidente ca o linie dreaptă.
 
E adevărat, anumite întâmplări dintr-o viaţă de om se evidenţiază din multitudinea celorlalte, datorită importanţei lor mai mari, iar "legăturile" directe cu acestea pot fi şi ele observate - dar şi acelea sunt înconjurate de "înainte" şi "după".

   Sincronicitatea reprezintă o serie de situaţii necesare pentru casă se manifeste rezultatul dorit de toţi jucătorii. Vă rog să. nu vă simţiţi ofensaţi de termenul folosit de mine - "jucători".
 
Dacă aţi şti ce importanţă profundă o are asupra sufletului faptul că, conştiinţa voastră acţionează asupra diferitelor momente de inspiraţie, motivaţii şi intuiţii, dar şi motivul simplu pentru care TOATE acestea se întâmplă, aţi înţelege că Pământul este o scenă pe care voi toţi vă jucaţi roluri karmice pe care le-aţi ales. 
 
...............
 
LIMBI DIFERITE

   Multele limbi folosite în prezent sunt impuse intenţionat civilizaţiilor de pe Pământ de către entităţile întunecate, pentru a crea disensiuni - datorită comunicării dificile care permite apariţia de interpretări greşite, ce duc la neînţelegeri.
 
Acesta reprezintă un punct vital pentru a aduce statutul actual al Pământului înapoi la formele de comunicare străvechi. La început, comuniunea - şi nu doar comunicarea - era totală, deplinătatea sufletelor contopindu-se în unitatea gândirii.

   Pe măsură ce sufletele au devenit mai dense ca substanţă şi au variat ca formă, zeii şi zeiţele şi-au păstrat puritatea în comuniune, în timp ce trăiau în puritatea iubirii-luminii.

   Cu timpul, aceasta a scăzut şi, atunci când locuirea planetară a devenit ceva obişnuit în univers, verbalizarea ideilor şi intenţiilor a devenit variată şi au apărut primele ocazii de comunicare neclară.
 
Atât comunicarea verbală, cât şi cea grafică, au continuat să se dezvolte în cadrul diferitelor civilizaţii şi, atunci când unii dintre aceşti oameni au început să sosească pe Shan, Gaia, Terra, Pământ, ei au adus şi limba lor cu ei.
 
Desigur, au existat unele similitudini, ca şi astăzi, dar diferenţele erau suficient de multe, astfel încât nu se obţinea întotdeauna claritate sau exactitate în limbaj, sau în traducerea scrierilor...
 
 
CUPRINS:
 
Ce este iubirea?... 5
Cuvânt înainte... 6

PARTEA I-a - MESAJE URGENTE 
 Comunicare cu Dumnezeu: Hatonn... 10
 "Să ştii cine eşti!" Dumnezeu... 13
 Fii informat şi acţionează: Dumnezeu... 21
 NESARA: Matei... 30
 Cine sunt Illuminati?: Matei... 36

PARTEA a II-a - VOCILE PĂMÂNTULUI
 Unele voci care creează lumea noastră... 40

PARTEA a III-a - SINCRONICITATEA 
 Importanţa sincronicităţii: Matei... 57
 Sincronicitatea cărţilor lui Matei: Suzanne... 59
 Povara unui tânăr... 64
 Surprinzătorul email de la Audrey... 77
 Vizita... 80
 Aceeaşi Misiune... 83
 Refacerea ADN-ului... 94
 Misiune de "salvare"... 101

PARTEA a IV-a - MAI MULTE INFORMAŢII DE LA MATEI 
 Mesaje pentru WESAK... 105
 Naveta spaţială şi echipajul acesteia... 117
 Starea lumii... 122
 Despre acei extraterestri de pe Pământ... 123
 Alegeri electorale şi discernământ... 127
 Când frenezia este bună... 135
 Terorism prin control mental... 136
 Lasă-ţi lumina să strălucească!... 137
 Priveşte înainte, nu înapoi... 139
 Parcul Naţional Yellowstone... 141
 Veştile bune în legătură cu erupţiile solare... 143
 Persoane în vârstă ce suferă de demenţă... 146
 Limbi diferite... 149
 Transferul de forme-gând... 151
 Clone umane... 154
 Ateism... 155
 Dogma religioasă... 156
 Suflete care ajută suflete... 158

PARTEA a V-a - ALTE VOCI DE DINCOLO DE PĂMÂNT
 Maeştri înălţaţi şi alte lămuriri: Hatonn... 161
 O istorie a unei civilizaţii îndepărtate: Janos... 167
 Vorbeşte un comandant reptilian: Horiss... 185
 Un prieten vechi se reîntoarce: Lazarus... 196

PARTEA a VI-a - PUTEREA IUBIRII
 Iubirea dă naştere la speranţă: Matei... 202
 Alfa şi Omega: Dumnezeu... 204

Glosar... 205

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0633 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.