Vraja oaselor sub clar de lună - Kathryn Purdie

Vraja oaselor sub clar de lună - Kathryn Purdie
-10%
Preț: 49,41 RON
54,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069508015
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 448
Format: 13x20

DESCRIERE

Vraja oaselor sub clar de lună - Kathryn Purdie

 
E O ZI NUMAI BUNĂ DE VÂNAT RECHINI. CEL PUȚIN asta‑mi spune întruna Ailesse. Gâfâi și urc după ea, privind‑o cum țopăie de pe un afloriment pe altul.
 
Părul ei arămiu strălucește roșu ca macul în lumina soarelui de dimineață. Șuvițele îi flutură sălbatic în briza mării în timp ce se cațără cu ușurință pe stâncă.
 
— Știi ce‑ar face o prietenă adevărată? spun și mă agăț cu o mână de piatra calcaroasă, ca să‑mi trag sufletul. Ailesse se răsucește și se uită la mine. Nu o sperie marginea șubredă pe care stă.
 
— O prietenă adevărată mi‑ar pasa medalionul semilună, zic și arăt din cap spre osul de har care‑i atârnă la gât, printre multe alte mărgele și scoici. Osul e de la o capră sălbatică pe care am vânat‑o anul trecut, în nord.
 
A fost primul animal ucis de Ailesse, dar eu am modelat bucata de stern în podoaba pe care o poartă acum la gât. Dintre noi două, eu mă pricep mai bine la cioplit oase, talent cu care Ailesse mă îndeamnă să mă laud.
 
Ar trebui să‑i ascult sfatul, fiindcă e singurul lucru la care mă pricep mai bine. Pufnește în râs, sunetul care‑mi place mai mult ca orice. E gutural, dezlănțuit și niciodată arogant. Mă face și pe mine să râd, chiar dacă al meu e umil.
 
— Of, Sabine! spune și coboară până la mine. Ar trebui să te uiți cum arăți! Ești varză! O plesnesc peste braț, dar știu că are dreptate. Îmi arde fața și curge sudoarea de pe mine.
 
— Nu‑i frumos din partea ta să te cocoți ca o capră și să mă faci pe mine să mă simt prost. Ailesse își umflă buza de jos, într‑o îmbufnare comică.
 
— Scuze! Îmi pune o mână de sprijin pe spate și îmi mai relaxez mușchii. Distanța de nouă metri care mă desparte de sol nu‑mi mai pare la fel de uriașă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0950 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.