Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Vremea plecarii - Jodi Picoult

Vremea plecarii - Jodi Picoult
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 544
Format: 13x20
49,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Vremea plecarii - Jodi Picoult

 
... odată, la emisiunea mea de la televizor, am avut ca invitat un doctor care a vorbit despre forţa isterică — momentele pe viaţă şi pe moarte când oamenii fac lucruri extraordinare, de pildă, ridicatul unei maşini sub care se află cineva drag.
 
Numitorul comun era o situaţie extrem de stresantă care declanşa secreţia de adrenalină, substanţă care, la rândul ei, făcea ca unii să-şi poată transcende limitele capacităţilor musculare.
 
In ziua aceea am avut şapte invitaţi, Angela Cavallo, care ridicase de pe fiul ei Tony un Chevy Impala model 1964; Lydia Angyiou, care se luptase corp la corp cu un urs polar în Quebec, când acesta îi atacase fiul de şapte ani în timpul unui joc de hochei pe gheaţă; mai erau Dee Dee şi Dominique Proulx, gemene de doisprezece ani care împinseseră deoparte un tractor ce-l prinsese sub el pe bunicul lor, după ce agregatul căzuse într-o râpă.
 
— O nebunie, asta a fost, mi-a zis DeeDee. După aceea ne-am mai dus şi-am încercat să mişcăm tractorul. Nu l-am putut muta niciun deget măcar.
 
La asta mă gândesc atunci când Thomas Metcalf o plesneşte peste faţa pe Jenna. Odată mă uit ca un spectator şi-apoi, cât ai clipi, îi dau un brânci şi mă arunc, în pofida legilor spaţiului şi gravităţii, ca s-o prind pe Jenna în braţe.
 
Ridică privirea, la fel de surprinsă ca şi mine să se afle acolo.
 
—    Sunt pe fază, îi zic înfocată şi-mi dau seama că o spun sincer, în toate accepţiunile.
 
Nu-s eu mamă, dar poate că acum ar trebui să fiu, în clipa asta, pentru fata aceasta.
 
Virgil, în ce-l priveşte, îl plesneşte pe Thomas aşa de tare că-l face să cadă la loc în fotoliu. O asistentă şi unul dintre infirmieri dau buzna în încăpere, fiindcă au auzit bufnituri.
 
—    Apucă-l, zice asistenta, iar Virgil se dă deoparte, lă-sându-l pe infirmier să-l imobilizeze pe Thomas. Se uită la mine şi la Jenna, căzute pe jos.
 
—    Sunteţi în regulă?
 
—    Nu-i nimic, zic în vreme ce ne ridicăm de-acolo.
 
Dar e mai mult decât nimic totuşi şi pentru mine, şi pentru ea. îşi atinge cu buricul degetului locul unde a fost pălmuită, iar eu simt că-s pe cale să dau la raţe.
 
Vi s-a părut vreodată că aerul e prea greu sau că s-a răcit brusc, inexplicabil? Asta se cheamă intuiţie somatică. Cândva eram bună la empatie — puteam intra într-o cameră ca şi cum mi-aş fi cufundat degetele de la picioare într-o cadă, ţestându-i energia, ştiind ce era bine şi ce rău...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1265 sec
loader
Caut in catalog...
loader