Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Wallenstein

Wallenstein
Editura:
Anul publicării: 2011
Format: 14x20
Categoria: Teatru
50,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Wallenstein''


Niciun poet n-a pus vreodata atâta grija si zel în documentare. Întinderea subiectului fiind prea mare Goethe i-a propus, având în vedere si reprezentarea dramei, sa-l împarta în trei parti, si astfel s-au nascut trilogia: Wallensteins Lager (Tabara lui Wallenstein), Piccolomini (Cei doi Piccolomini) si Wallensteins Tod (Moartea lui Wallestein). Trilogia schilleriana nu trebuie însa asemanata cu trilogiile antice, în care fiecare parte era unitate de sine statatoare, si care se putea reprezenta separat.
Schiller a facut studii istorice foarte amanuntite în legatura cu personalitatea si viata lui Wallenstein. A cercetat istoria Razboiului de 30 de ani, în care generalul Albrecht von Wallenstein a avut un rol considerabil.

WALLENSTEINNiciun poet n-a pus vreodata atâta grija si zel în documentare. Întinderea subiectului fiind prea mare Goethe i-a propus, având în vedere si reprezentarea dramei, sa-l împarta în trei parti, si astfel s-au nascut trilogia: Wallensteins Lager (Tabara lui Wallenstein), Piccolomini (Cei doi Piccolomini) si Wallensteins Tod (Moartea lui Wallestein). Trilogia schilleriana nu trebuie însa asemanata cu trilogiile antice, în care fiecare parte era unitate de sine statatoare, si care se putea reprezenta separat.

Schiller a facut studii istorice foarte amanuntite în legatura cu personalitatea si viata lui Wallenstein.

A cercetat istoria Razboiului de 30 de ani, în care generalul Albrecht von Wallenstein a avut un rol considerabil.


Autor: Friedrich Schiller

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.8307 sec
loader
Caut in catalog...
loader