Warren al XIII-lea și Pădurea Șoaptelor, volumul 2 - Tania del Rio

Warren al XIII-lea și Pădurea Șoaptelor, volumul 2 - Tania del Rio
-10%
Preț: 76,50 RON
85,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0656-9
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 240
Format: 19x22

DESCRIERE

Warren al XIII-lea și Pădurea Șoaptelor, volumul 2 - Tania del Rio

 
... maşina continua să claxoneze în timp ce făcea slalom printre picioarele hotelului. „Atenţie!“ strigă Warren, cu toate că îşi dădea seama că avertismentul era inutil; maşina depăşise deja hotelul şi se îndepăr‑tase de drumul principal, luând‑o pe un drumeag prăfuit şi îngust care ducea direct spre Pădurea‑cea‑rea.
 
Warren privi în urma ei până când maşina dispăru, întrebându‑se de ce s‑ar duce cineva în Pădurea‑cea‑rea. În ultimele luni, Warren îndreptase hotelul spre multe destinaţii neobişnuite, dar Pădurea‑cea‑rea era un loc în care jurase că nu va merge niciodată – o pădure întune‑cată şi diformă, forfotind de vrăjitoare şi alte creaturi încă şi mai periculoase.
 
Deoarece Warren lua foarte în serios siguranţa oaspeţilor lui, ezitase să se apropie la mai mult de opt kilometri de Pădurea‑cea‑rea.
 
Îşi deschise caietul de notiţe şi mai trecu un lucru pe lista de sarcini: să reprogrameze pilotul automat să evite încrucişarea cu drumurile publice.
 
De abia terminase de scris, când aerul de lângă el începu să pâlpâie. Vârtejul unui portal îşi făcu apariţia şi din el păşi cea mai bună prietenă a lui, Petula.
 
Fata avea o mină gravă. În spatele ei, vârtejul de lichid argin‑tiu dispăru cu totul.„Oaspetele din camera 204 tocmai a sunat să se plângă. A spus ceva despre un tavan inundat“, zise ea. Warren oftă. „Uneori aş vrea să am o dublură“, mărturisi el...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0494 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.