Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

What the Bleep Do We Know!? - Ce naiba stim noi, de fapt?!

What the Bleep Do We Know!? - Ce naiba stim noi, de fapt?!
ISBN: 973-87-361-8-4
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 290
Format: 17x24
55,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''What the Bleep Do We Know!? - Ce naiba stim noi, de fapt?!


...''What the Bleep Do We Know? - Ce naiba ştim noi, de fapt?!'' este o carte ce conţine o ştiinţă uluitoare. Cu ajutorul a mai mult de o duzină de oameni de ştiinţă, cercetători renumiţi şi teoreticieni, porneşti într-o călătorie având pe nas ochelarii fizicii cuantice; porneşti într-un univers care este mai bizar şi mai viu decât ne-am imaginat vreodată.

Apoi, eşti dus mai departe, la marginea exterioară a graniţei cunoaşterii noastre ştiinţifice despre conştiinţă, percepţie, chimia corpului şi structura creierului. Din ce este făcut gândul? Din ce este făcută realitatea? Şi, cel mai important, cum poate schimba un gând natura realităţii?

Această ştiinţă ne conduce nu doar în lumea materială, ci într-un tărâm profund al spiritualităţii. Dacă observaţia afectează rezultatul, atunci noi nu doar facem parte din univers, ci suntem participanţi în el.

Dacă gândurile sunt mai mult decât intersecţii electrice neuronale întâmplătoare, atunci conştiinţa este mai mult decât un accident anatomic. Există o putere mai mare, dar este cu adevărat acolo, în afara noastră? Unde este linia de demarcaţie dintre acolo, afară şi aici, înăuntru?

Succesul filmului What the Bleep Do We Know a fost doar începutul călătoriei. Mulţi români au văzut deja acest film, deşi în mod oficial el nu există în România.

Modul în care a circulat (underground) grăieşte el însuşi despre setea de cunoaştere a românului, dar şi despre cât de mult era aşteptat un asemenea film. Este un film care zguduie din temelii percepţia şi atitudinea umană, un film care a creat fani printre toate nivelurile de receptare, inteligenţă şi cunoaştere.

Producătorii şi scenariştii lui au simţit că trebuia să aducă şi „negrul" cuvântului pe albul hârtiei. Alt nivel de receptare şi, mai ales, alte posibilităţi de a aduce alte informaţii, ori de a le întări pe cele existente în film.

Această carte foloseşte ideile, conceptele şi ştiinţa care sondează şi scormoneşte mintea omenească precum minerul într-o mină, dar reprezintă doar un punct de pornire de unde poate începe explorarea în profunzime a noii paradigme.

Fizica cuantică a proceselor noastre interioare şi graniţele exterioare ale universului cunoscut sunt cele ce trebuie re-cunoscute. Desfăcătorul de conserve pentru conştiinţă este reprezentat de însăşi acţiunea de a pune Marile întrebări.

Necesitatea schimbării paradigmei actuale într-una nouă, care să cuprindă conştiinţa printre factorii care influenţează viaţa şi realitatea pe Pământ, pare să fie una din cele mai importante concluzii pe care cititorul o poate avea la finele lecturii acestei cărţi senzaţionale.


Autor: William Arntz, Betsy Chasse, Mark Vicente

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.1398 sec
loader
Caut in catalog...
loader