Yoga Magazin, editie aniversara

Yoga Magazin, editie aniversara
Preț: 36,75 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256
Format: 20x27

DESCRIERE

Yoga Magazin, editie aniversara - Ganesha

 
... orice postură yoga (asana) sau serie de posturi yoga se realizează întotdeauna respectând etapele unei angrenări practice.
 
Este necesar să ne retragem într-un spaţiu liniştit, curat, aerisit, să avem la dispoziţie un izopren sau o păturică, să ne j îmbrăcăm în haine lejere, care să nu ne strângă sau să ne incomodeze, să închidem telefonul mobil, să avem stomacul gol.
 
Facem la început exerciţiile de încălzire, iar în finalul practicii yoga relaxarea yoghină completă.

Posturile yoga nu se realizează în grabă, nu forţăm trupul în niciun fel. Copiii vor face practica spirituală doar sub supravegherea unui adult. Este necesar ca posturile yoga complexe, cu un grad mărit de dificultate, să fie exersate doar sub înhumarea unui instructor yoga competent.

precizăm că execuţia fiecărei asana poate varia de la câteva secunde la câteva minute (sau chiar ore), în funcţie de posibilităţile actuale ale practicantului şi de flexibilitatea sa trupească.
 
Prin practică perseverentă, timpul de execuţie se măreşte gradat După fiecare exerciţiu de încălzire sau postură trupească (asana), se realizează conştientizarea efectelor fizice şi subtile, într-o stare de nemişcare.

Primul pas este consacrarea roadelor angrenării în practica sistemului Hatha yoga lui Dumnezeu Tatăl. în glosarul de la final puteţi găsi in extenso explicaţia lenului consacrare...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0579 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.