Zaida - Anays M.
35,10 RON
39,00 RON (-10%)

Zaida - Anays M.

Zaida - Anays M.
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 280
Format: 13x20

DESCRIERE

Zaida - Anays M.

 
... minunile chimiei sintetizate în miraculoasele sfere roşii procurate cu ajutorul Micaelei începeau să se termine, asta şi pentru că le consumam ca pe bomboane. Mi-era teamă să las prea mult timp între două doze, ca nu cumva să descopăr dezastrul ce, între timp, se cocea în mine.
 
Nu îl simţeam, dar ştiam că este acolo... Ştiam că, de la zi la zi, mă transform într-o carcasă goală tot mai delicată, tot mai instabilă, pe a cărei iminentă prăbuşire nu am cum s-o evit. Cel mult s-o amân - sau să-mi imaginez că reuşesc asta. Oricum ar fi fost, să nu mă gândesc obsesiv era cheia.

Sunt oameni care se trezesc bine-mersi dimineaţa, care îşi fac planuri pentru săptămâna viitoare, pentru concediul de la vară şi pentru Revelion şi pe care, până seara, îi calcă o maşină şi mor înainte de a ajunge la spital.
 
Sunt oameni sănătoşi tun acum şi care vor muri cu mult înaintea mea, fără să aibă habar, fără să se poată cumva pregăti pentru asta. Eu am norocul să ştiu... Da, da, ce ar fi să schimb perspectiva şi să-l văd ca pe un noroc? Căci aşa îmi pot folosi cât mai bine şi în cunoştinţă de cauză timpul rămas, corect?

In plus, pe Victor l-am cunoscut cu mult timp înainte să apară Robert în viaţa mea. Cel mai probabil -reiau aceleaşi gânduri la măcinat - s-a întors acum ca să se închidă un ciclu sau, mai ştii? - ca să încerce să mă salveze o dată în plus sau, pur şi simplu, doar ca să-şi ia la revedere, asta în cazul în care ştie...
 
Trebuie să ştie, cu siguranţă că a aflat până acum, sunt convinsă că a mers pe fir şi a dat de Micaela şi de ajutorul pe care aceasta, generoasă sau vinovată, mi l-a oferit şi pe care va trebui si fac in aşa fel încât să-i obţin din nou.

La numai câteva zile de la sindrofie, mă sună. Nu pot să spun că apelul lui m-a surprins sau că-i aşteptam, dar am ezitat dacă să-i răspund sau nu. Avea până la urmă rost?
 
Ne-am văzut, am vorbit — atât cât am făcut-o, pentru că, poate, nici nu aveam ce să ne spunem - deci, dacă a trebuit să ne întâlnim, faptul deja s-a consumat şi consemnat.. Şi totuşi, mă trezesc zicând:

-Alo!

- Sper ca nu deranjez, dar cum mi-ai permis să te sun... Vroiam sa vad ce mai faci!...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

24,65 RON
29,00 RON (-15%)
Created in 0.0483 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.