Zei și monștri - volumul 3 din seria Șarpe și porumbel - Shelby Mahurin

Zei și monștri - volumul 3 din seria Șarpe și porumbel - Shelby Mahurin
Preț: 65,90 RON
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786060880370
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 640
Format: 13x20

DESCRIERE

Zei și monștri - volumul 3 din seria Șarpe și porumbel - Shelby Mahurin

 
... in pofida staturii lui înalte, timpul părea să-i fi veștejit musculatura, lăsând un bătrân costeliv în urmă. Puteam scăpa de el. Am luat-o de mână pe Lou, pregătindu-ne, și am aruncat o privire spre Coco și Beau. Amândoi au dat din cap o dată, înțelegând.
 
Încruntându-se, preotul și-a ridicat lingura parcă să ne oprească, dar în clipa aceea un nou val de foame mi-a răsucit stomacul. Răgetul lui s-a rostogolit în încăpere ca un cutremur. Imposibil de ignorat. Mijind ochii, preotul și-a mutat privirea de la mine la Sfânta Magdalena, în tăcerea care a urmat.
 
După încă o clipă, a bombănit neprietenos:
 
— Când ați mâncat ultima oară? Nu i-am răspuns. Rușinea îmi pișca obrajii.
 
— O să plecăm acum, i-am repetat. Și-a pironit privirea în ochii mei.
 
— Nu asta am întrebat.
 
— Acum… câteva zile.
 
— Câte? A răspuns Beau în locul meu:
 
— Patru. Un alt chiorăit al stomacului meu a zguduit liniștea. Preotul a clătinat din cap. Cu o mină de parcă mai degrabă ar fi înghițit lingura cu totul, a întrebat:
 
— Și… când ați dormit ultima oară? Din nou, Beau a părut să nu se poată abține:
 
— Am moțăit în bărcile unor pescari acum două nopți, dar unul dintre ei ne-a descoperit mai înainte de răsăritul soarelui. A încercat să ne prindă în plasa lui, imbecilul! Ochii preotului au fulgerat spre ușile sanctuarului.
 
— Și poate v-a urmărit până aici?...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0534 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.