Zeitele raman tinere pentru totdeauna

Zeitele raman tinere pentru totdeauna
Anul publicării: 2018
Pagini: 352
Format: 14x22
Preț: 55,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Zeitele raman tinere pentru totdeauna - Dr. Christiane Northrup

 
Zeiţele rămân tinere pentru totdeauna este o carte pentru femeile de toate vârstele, care se bucură în prezent de viaţă şi care sunt dornice să trăiască şi mai bine.
 
Nu am vrut să scriu o carte de sănătate pentru femei, care să le sperie atunci când se vorbeşte despre îmbătrânire şi să le spun cum să se pregătească pentru fiecare lucru îngrozitor care li s-ar putea întâmpla (boli ale sânului, ale inimii sau uterului).
 
Nu am vrut să cioplesc în bucăţi corpul femeii şi să le spun doamnelor să folosească "aceste 10 sugestii" care garantează că această bucăţică nu se va dezmembra, ori sugestii pentru a le asigura că organismul nu se "strică"...
 
Fragmente:
 
... gândurile şi convingerile pot să aţâţe jăratecul tristeţii, la fel cum pot să activeze orice emoţie, deci este important să urmăreşti fiecare atitudine şi întâmplare deprimantă, pesimistă, pe care o ai despre viaţă şi să decizi dacă vrei să o înlocuieşti.
 
Recent m-am uitat la câteva fotografii vechi de zeci de ani, pe care le aveam salvate în format electronic. Şi am fost foarte uimită cât de bine arătam în primii ani de căsătorie. Dar atunci, nu mă simţeam deloc frumoasă.
 
Nu pot să uit că bărbatul cu care eram căsătorită era mereu "fericit" să-mi spună că mi-ar sta mai bine dacă aş slăbi. Am trăit mulţi ani, sigură că eram prea grasă şi că nu eram dorită ca femeie.
 
Aceste convingeri, dar şi ruşinea şi suferinţa care făceau parte din ele, s-au manifestat în cele din urmă sub forma umărului anchilozat, sub forma unei dureri în piept şi a unui fibrom mare în uter.
 
Toate aceste afecţiuni au dispărut după ce am conştientizat şi am eliminat convingerile şi sentimentele asociate lor. Şi cu fiecare strat de ceapă pe care l-am desfăcut, am devenit mai sănătoasă şi mai fericită, adică am ajuns la starea naturală a corpului. Ce convingeri şi sentimente vechi trebuie eliminate? Pe ce tristeţe ai rămas blocată?

   Nu intenţionez să minimalizez cât de puternic poţi fi afectată de mânie, teamă sau tristeţe. Este incredibil de dureros să vezi sfârşitul unei relaţii, să vezi că ţi-ai pierdut slujba, casa ori altele, acele lucruri care se întâmplă şi te forţează să accepţi că schimbarea face parte din viaţă.
 
Nu poţi îngheţa circumstanţele şi nu poţi evita suferinţele viitoare, dar poţi alege să trăieşti cu teamă sau cu credinţă. O mare parte din ceea ce numim securitate este oricum o iluzie.
 
Poţi crea o senzaţie de securitate chiar şi atunci când eşti într-o perioadă de tranziţie sau atunci când circumstanţele nu sunt aşa cum ţi-ar place să fie. Puterea ta lăuntrică de a genera emoţii precum încrederea şi credinţa, este incredibilă.
 
Capacitatea de a face astfel, pur şi simplu îţi restructurează creierul şi corpul. Dar pentru a face asta, în primul rând trebuie să te conectezi cu Divinitatea...
 
 
CUPRINS:
 
Introducere... 9

Capitolul 1: Zeiţele nu au vârstă... 17
Capitolul 2: Zeiţele cunosc puterea plăcerii... 37
Capitolul 3: Zeiţele îşi folosesc puterea tămăduitoare ce se află înlăuntrul lor... 59
Capitolul 4: Zeiţele înţeleg cauzele sănătăţii... 83
Capitolul 5: Zeiţele îşi exprimă nemulţumirea, se înfurie şi merg mai departe... 121
Capitolul 6: Zeiţele sunt sexy şi senzuale... 151
Capitolul 7: Zeiţele iubesc fără să se piardă pe sine... 185
Capitolul 8: Zeiţele savurează plăcerea mâncării... 221
Capitolul 9: Zeiţele se mişcă pline de voioşie... 251
Capitolul 10: Zeiţele sunt splendide... 271
Capitolul 11: Zeiţele întruchipează Divinitatea... 285
Capitolul 12: Programul de 14 zile pentru Zeiţa fără Vârstă... 309

Resurse... 335
Note de final... 340
Mulţumiri... 348
Despre autoare... 351

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0635 sec