Zi de zi, tot mai puternic - Rodiana Jozsa

Zi de zi, tot mai puternic - Rodiana Jozsa
Preț: 49,50 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9696-03-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 278

DESCRIERE

Zi de zi, tot mai puternic - Rodiana Jozsa

 
TREZIREA
Rătăcind a fost destul. Trezirea mă aştepta în infinit, în infinitul pe care eu alesesem să îl neg, deşi el mă chema în multe feluri. Era un strigăt şoptit, cu vocea care-i îngheţase de atâta aşteptat.
 
Dar iată-mă, AICI ŞI ACUM, auzind chemarea, şi nu doar ca o şoaptă, ci ca un strigăt blând de-această dată, care mă dojeneşte cu iubire şi înţelegere. Pentru că eu sunt parte din El, parte din această dragoste, care necontenit curge în valuri de iubire. O simt în mine şi prin mine... şi dincolo de mine.
 
Este acel fior ce te cuprinde, atunci când crezi că tu eşti în control, ca să te-nveţe ce-i cu tine, când ai ales să te cobori. Să-ţi aminteşti să te stropeşti ca pe o floare, căci tu eşti apa, tu eşti viaţa... şi ai ales să te cobori, ca să poţi să te înalţi din nou, mai falnic şi mai în putere, să sprijini ce e slab şi, acolo unde-i greu, s-ajuţi la evoluţia, nu doar a ta, a tuturor.
 
IUBIREA
Iubirea este acel sentiment care vine de departe, care vine dincolo de tot şi de toate. Iubirea este totul. Din iubire se naşte totul. Nimic nu este făcut în afara iubirii. Prin şi din iubire suntem şi vom fi. Iubirea va dăinui până în veşnicie, pentru că în veşnicie îşi are sămânţa.
 
Aceasta, odată ce s-a deschis, a început să crească, pentru a înflori în interiorul nostru, al tuturor. Nu doar că suntem făuriţi din iubire, suntem iubire. Iubirea este de un fel, şi totuşi, de atâtea feluri.
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0530 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.