Zodiile. Descifreaza stelele - Reasaza-ti viata

Zodiile. Descifreaza stelele - Reasaza-ti viata
-10%
Anul publicării: 2019
Pagini: 360
Format: 14x21
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Zodiile. Descifreaza stelele - Reasaza-ti viata - Carolyne Faulkner 

 
... am studiat astrologia mai mult de unsprezece ani. De asemenea, ultimii nouă ani i-am folosit pentru a instrui oamenii să-şi aprofundeze înţelegerea despre ei înşişi şi despre ceilalţi, precum şi să indice căi de a avea relaţii mai oneste şi mai intime şi de a se bucura de succesul profesional.
 
Metoda pe care o folosesc, pe care o numesc astrologia dinamică, ajută la îmbunătăţirea sănătăţii emoţionale, spirituale şi fizice şi la creşterea bunăstării generale.
 
Veţi observa că folosesc frecvent cuvântul "karma". Karma este cauza şi efectul: pentru fiecare acţiune există o reacţie. Seminţele plantate pe soluri fertile sunt susceptibile de a produce o cultură sănătoasă; contrariul este, de asemenea, adevărat.
 
Incercaţi să vă gândiţi la karma ca seminţe pe care le plantaţi. Nu puteţi schimba karma din trecut, dar puteţi deveni mai conştienţi de fiecare alegere pe care o faceţi în prezent şi, într-adevâr, să modificaţi viitorul.

Ştiu că atunci când astrologia dinamica este folosită ca un instrument pentru a spori conştiinţa de sine, ne ajută să navigăm pe o cale mult mai netedă prin vieţile noastre.
 
Ea poate aduce o transformare împuternicită şi o legătură mai profundă cu cea mai autentică parte a noastră...
 
.............
 
... cu astrologia dinamică, am vrut să creez o metodă pentru a vă arăta cum să folosiţi astrologia, fără a fi nevoie de un astrolog pe post de angajat. Am o misiune de a împuternici intuiţia celorlalţi. Toţi suntem intuitivi într-o măsură mai mare sau mai mică, însă intuiţia noastră este adesea atât de strâns legată de logică încât ajungem să fim limitaţi la o perspectivă unidimensională.
 
... astrologia este uneori făcută să pară mai complexă decât trebuie să fie. Este adevărat că, la prima vedere, o diagramă completă a naşterilor poate să pară foarte complicată şi chiar descurajantă, iar unele dintre terminologii...
 

CUPRINS:
 
Introducere
 
1.    Cum să citiţi graficul
2.    Planeta
3.    Semnele
4.    Casele
 
 Despre autor
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0646 sec