Zona invizibila

Zona invizibila
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 455
Format: 11x18
Preț: 33,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Zona invizibila. Volumul 1 din seria Jane Hawk (Dean Koontz)

 
... in timp ce conducea din Sherman Oaks până la motelul din Tarzana, Jane se gândi la fiecare mişcare pe care o tăcuse în casa iui Branwick.

Purtase mânuşi Nu lăsase amprente.

Văzuse un sistem de alarmă, o tastatură lângă uşă. Dar mcio cameră de supraveghere vizibilă. Doar alarmele de bază ale uşii şi ferestrei.

Cele cinci gloanţe pe care le trăsese ar fi fost recuperate de echipa CSI. In orice moment convenabil, ar fi trebuit să demonteze pistolul şi să scape de piesele lui, dar nu inainte de a obţine un înlocuitor.

Când ajunse din nou în motelul din Tarzana, îşi luă gheaţă şi o doză de Cola de la automat.

In camera ei, cu uşa încuiată pentru noapte, scoase o trusă de întreţinere dintr-o servietă şi se ocupă de pistol. Pentru că trăsese puţine gloanţe în ultimele trei zile, arma nu avea nevoie de curăţare, dar, având in vedere ce-i făcuse un glonţ fiului lui Richard şi al lui Berniece Branwick, Jane simţi nevoia să o cureţe.

In timp ce lucra ia pistolul ei Heckler & Koch, îşi permise să se gândească la Jimmy Bob, la ce se întâmplase cu el, la inevitabilul situaţiei după ce el ii aruncase pixul in faţă, ridicase scaunul ca sâ-l arunce în ea şi strigase către matahală să o ucidă.
 
In timpul carierei ei, participase la zece anchete ale criminalilor în serie. Opt fuseseră soluţionate. Cinci cazuri se încheiaseră cu arestări care nu implicaseră niciun act de violenţă. In al şaselea, un agent din echipă impuşcase un tip care omorâse băieţi.
 
Al şaptelea caz era cel al lui J. J. Crutchfield, colecţionarul de ochi, pe care Jane îl împuşcase în picior. în al optulea caz, fusese într-un loc îngust, într-o fermă pustie - un agent fusese ucis -, urmărită de doi violatori sociopaţi şi parteneri în crimă; ea îi omorâse pe amândoi. Fără regrete. Fără să simtă vreo vină.
 
Dar nu putea uita că până şi cei mai răi oameni strigau către Dumnezeu sau mamele lor şi plângeau ca nişte copii când gloanţele le rupeau bucăţi din carne.

Robert Branwick era al treilea om pe care îl omorâse, un nemernic, un infractor motivat de lăcomie şi de gustul puterii Dar era şi un om cu trecut, crescut de nişte părinţi iubitori care îl priviseră cu afecţiune, recunoscători pentru darul lor de pensionare anticipată pentru că habar n-aveau cum făcea el bani.
 
Nu era vina lui că avea un fizic respingător şi, chiar dacă pretindea într-un mod ridicol că era un Casanova ca să compenseze asta, nu era singurul bărbat care exagera când se credea fermecător pentru femei.
 
Uciderea pentru autoapărare nu era crimă. Jane nu avea nicio remuşcare pentru că îl doborâse pe hacker, dar, pentru a-şi păstra umanitatea, trebuia să i-o recunoască pe a lui...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0549 sec