Ne rezervăm dreptul să înregistrăm şi să stocăm următoarele informaţii referitoare la accesarea site-ului carti-bune.ro: dată, Nume, Prenume, Locatie, adresa livrare, pagină, IP, agent utilizator, rezoluţie ecran, referer.

Este interzisă accesarea acestui site cu programe de download automat fără permisiunea expresă din partea noastră. Ne rezervăm dreptul de a stoca logurile complete şi de a întreprinde măsurile legale împotriva persoanelor sau firmelor care accesează site-ul carti-bune.ro cu astfel de programe.
 

DEFINIŢII

 

Fiecare dintre expresiile menţionate în Termenii şi Condiţiile de Utilizare (în continuare Condiţii) va avea următoarea semnificaţie:

 

Cont Client sau Cont: desemnează contul deschis de un Utilizator conform procedurii descrise la Secţiunea „Înregistrarea Contului de Client”;

 

Contract – contractul la distanţă încheiat, prin intermediul Site-ului, între Societate şi Client, în conformitate cu prezentele Condiţii;

 

Client/Utilizator: orice persoană fizică sau juridică care, ulterior, înregistrării unui Cont, utilizează, în scopuri comerciale, profesionale sau de altă natură serviciile Societăţii;

 

Consumator: orice persoană fizică care achiziţionează, utilizează sau consumă produse ori beneficiază de prestarea unor servicii, în afară activităţii sale profesionale, în baza unui Contract încheiat cu A&M NET-SALES INVEST SRL.;

Comerciant: orice persoană fizică sau juridică, care, în contractele încheiate în condiţiile prezentelor Condiţii, acţionează în cadrul activităţii sale profesionale;

 

Site: semnifică domeniul de internet www.carti-bune.ro.ro si subdomeniile acestuia;

 

Societate: desemnează SC. A&M NET SALES INVEST SRL  cu sediul social în Aleea aliorului, nr. 1, sector 4, Bucuresti, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. Nr. reg. com./an: J40/10388/2011
cod fiscal :29041491 , având contul nr. RO71 OTPV115000430474RO01  deschis la OTP BANK sucursala Brancoveanu.

 

ÎNREGISTRAREA CONTULUI DE CLIENT / UTILIZATOR

 

Pentru crearea unui Cont de client, orice persoană interesată trebuie să acceseze secţiunea intitulată “Contul meu” şi să urmeze procedura de înregistrare descrisă pe Site. Definitivarea Contului este condiţionată de completarea integrală a câmpurilor obligatorii, evidenţiate şi marcate corespunzător în formularul de înregistrare.

 

Completarea formularului de înregistrare presupune furnizarea de către Client a unor informaţii corecte şi complete. Totodată, prin crearea Contului, Clientul declară că acesta este deţinătorul legal a adresei de e-mail şi a tuturor datelor prezentate. Clientul trebuie să se asigure de corectitudinea şi acurateţea datelor furnizate, această obligaţie subzistând pe întreaga durată a existenţei Contului. Este interzisă înregistrarea unui Cont prin care se urmăreşte inducerea în eroare cu privire la identitatea deţinătorului legal sau a informaţiilor ce vor fi asociate Contului.

 

Utilizarea Contului presupune existenţa identităţii între deţinătorul Contului şi beneficiarul final al acestuia. Numele de Utilizator/Contul şi parola aferentă au caracter individual şi netransmisibil. Utilizatorul îşi asumă întreaga răspundere pentru păstrarea confidenţialităţii informaţiilor asociate Contului său. Utilizatorul este de acord să sesizeze Societatea în legătura cu orice utilizare neautorizată a parolei şi a înregistrării pe Site.

 

PROCEDURA DE COMANDĂ A PRODUSELOR

 

Pentru a comanda produsele comercializate de către Societate puteţi opta pentru oricare din următoarele modalităţi:

1) Comandă on-line folosind magazinul virual www.carti-bune.ro

2) Comandă rapidă prin telefon: 0722 546 544 (Program L-V: 09.00 – 17.30)

3) Comandă prin e-mail la adresa: comenzi@carti-bune.ro

 

În măsura în care Clientul a plasat comanda prin intermediul Site-ului, procesarea acesteia se va realiza în maxim 48 de ore, astfel că termenul de livrare a produselor comandate va fi de cel mult 72 ore (trei zile de la momentul procesării comenzii)

Comanda se consideră valabilă numai după ce Societatea confirmă Clientului prin e-mail sau telefon posibilitatea onorării acesteia.

 

Comenzile introduse în aceeaşi zi de către acelaşi Client se cumulează automat într-o singură comandă pentru care se vor emite facturile aferente fiecarei comenzi in parte, cu ramburs unic.

 

Plata produselor se poate realiza fie prin sistem ramburs, la momentul recepţionarii de către Client a bunurilor comandate, fie prin transfer bancar. În situaţia în care Clientul optează pentru plata prin transfer bancar, iar viramentul nu se efectuează de către Client în Condiţiile comunicate de către Societate, comanda va fi considerată anulată şi nu va mai fi onorată. Societatea va putea dispune aceeaşi sancţiune şi în cazul în care datele furnizate de către Client, pe Site sunt incomplete şi/sau incorecte.

 

Preţurile produselor prezentate pe Site includ TVA.

 

Livrarea produselor se face prin curier, costurile de transport fiind suportate de catre Client. Costurile de livrare sunt dupa cum urmează:

 

în Bucureşti - 11.90 lei;

 

în ţară – 18.90 lei.

 

Societatea va efectua livrarea produselor numai pe teritoriul României.
 

REFERITOR LA CLIENŢI ŞI COMENZI ( GDPR)
 
Drepturile utilizatorilor site-urilor
 

A&M NET-SALES INVEST SRL, in calitate de operator de date cu caracter personal, a implementat masurile tehnice si organizatorice pentru a asigura respectarea drepturilor utilizatorilor site-urilor (persoane vizate conform RGPD), si anume:

Dreptul de acces inseamna dreptul persoanei vizate de a obtine o confirmare din partea operatorului ca prelucreaza sau nu datele cu caracter personal care il privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

 

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

 

 • Dreptul la opozitie vizeaza dreptul persoanei vizate de a se opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are cu precadere dreptul de a se opune prelucrarii in orice moment.
 • Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte stocate. Rectificarea trebuie comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate (demonstrabile).
 • Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamna dreptul persoanei vizate de a solicita sa ii fie sterse datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; isi retrage consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;

 

Datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

 

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

 

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului www.carti-bune.ro este realizata cu respectarea prevederilor Regulamentul nr. 679/2016. 

 

Scopurile si temeiurile legale ale prelucrarii. Categoriile de date cu caracter personal colectate si prelucrate de catre A&M NET-SALES INVEST SRL

 

Prin completarea oricarui formular pus la dispozitie pe site-ul web www.carti-bune.ro va exprimati acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de A&M NET-SALES INVEST SRL, atat manual cat si automat, in scopul de a fi contactat de A&M NET SALES-INVEST SRL cu privire la solicitarea dumneavoastra, in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) – RGPD.

 

În ce mod folosim datele Dumneavoastră

 

Vom folosi datele tale, doar cu acordul tău, în diferite forme. În tabelul prezentat, am detaliat tipurile de date colectate de la tine și cum le utilizăm noi.

 

Nume și date de contact

Cum folosim numele și datele Dvs. de contact?

De ce?

Pentru a vă livra produsele achiziționate de pe platforma noastră online.

Trebuie să facem acest lucru pentru a încheia colaborarea cu Dvs. Ne va fi greu sa ducem la bun sfârșit o achiziție daca nu vă putem livra produsele. Nu vom putea face acest lucru fără datele de contact și nume.

Vom trimite mesaje cu serviciile noastre prin e-mail sau sms, cu privire la actualizarea comenzilor Dvs.

Trebuie să facem acest pas pentru a vă informa statusul comenzii Dvs. Când a fost preluată comanda, când va fi livrată, etc.

Vom trimite informații prin e-mail sau sms cu privire la noile noastre produse sau oferte.

 

Vrem să aflăm de ce anume sunteți interesați și ce doriți să achiziționați

Trebuie să facem asta pentru a vă ține la curent și informat cu privire la produse asemănătoare cu cele comandate deja. Vom face acest lucru doar cu permisiunea Dvs.

 

Trebuie să facem asta pentru a ne asigura că veți primi ceea ce căutați.

 

 

 

Informațiile Dvs. de plată

Aici ne referim la plățile făcute prin ordin de plată.

 

Cum folosim informațiile Dvs.

de plată?

De ce?

 

Pentru a încasa plata făcută în urma achiziționării unor produse de pe platforma noastră.

Trebuie să facem acest lucru pentru a încheia colaborarea cu Dvs.

 

 

Istoricul Dvs. cu echipa

(convorbiri telefonice, chat, e-mail, sau rețelele de socializare)

 

Cum utilizăm istoricul Dvs. cu echipa?

De ce?

Vă vom oferi suportul și serviciile necesare.

Trebuie să facem acest pas pentru a vă cunoaște nevoile din trecut și în viitor să vă oferim cele mai bune servicii și produse. Până la urma asta vă doriți.

Cu ajutorul acestor informații ne vom pregăti echipa.

Pentru că atunci când ne veți contacta, să aveți parte de cel mai bun serviciu clienți.

 

 

Istoricul achizițiilor Dvs. pe platforma noastră

(Ce ați cumpărat în trecut)

 

Cum utilizăm istoricul achizițiilor Dvs.?

De ce?

 

În caz de retur.

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență în caz de retur sau schimb al produselor.

Vă vom cunoaște și vă vom oferta produse asemănătoare la prețuri speciale.

Pentru a știi ce anume vă interesează și a nu vă spama cu alt tip de produs.

 

 

Informații despre dispozitivul folosit, atunci când utilizați platforma noastră online.

(adresa de IP, dispozitivul utilizat)

 

Cum utilizăm informațiile despre dispozitivele folosite?

De ce?

Astfel vom îmbunătăți site-ul și vom face actualizările necesare.

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru, pentru a putea fi utilizat și de pe desktop, și de pe mobil, pentru a fi ușor de accesat.

Vom proteja site-ul de eventuale fraude sau viruși.

Pentru a proteja atât site-ul nostru cât și informațiile Dvs.

 

 

Răspunsurile Dvs. la sondaje, concursuri și promoții

 

Cum utilizăm răspunsurile Dvs.?

De ce?

Vă vom oferi oferte, vom organiza concursuri și com desfășura sondaje!

Pentru a vă oferi cele mai bune servicii, pentru a obține cele mai bune oferte!

 

 

Nu sunteți obligat să ne oferiți aceste date. Însă, dacă nu o faceți, există posibilitatea să nu puteți achiziționa niciunul din produsele de pe site. Dar, este alegerea Dvs. și noi o vom respecta!

 

Daca nu sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, aveti dreptul si libertatea de a nu completa formularele disponibile si de a nu accesa site-ul www.carti-bune.ro.

In momentul completarii formularelor disponibile pe www.carti-bune.ro, A&M NET SALES INVEST SRL va colecta date cu caracter personal, oferind informatii cu privire la scopul colectarii fiecare date personale ce se solicita.

 

A&M NET SALES INVEST SRL poate primi, de asemenea, si inregistra, pe serverele sale informatiile referitoare la adresa IP si informatiile cookie ale site-ului solicitat.  Aveti optiunea de a seta browserul de internet astfel incat acesta sa respinga anumite cookies. In acest caz, va exista insa un impact negativ asupra navigarii dvs. pe site-urile A&M NET SALES INVEST SRL

 

Pentru utilizatorii abonati la newsletter ce nu doresc sa mai primeasca informari pe adresa de email, este necesara trimiterea unui email la adresa: office@carti-bune.ro iar datele dvs. vor fi sterse din baza noastra de date pentru newsletter, sau se poate face dezabonarea folosind butonul ”unsubscribe” din corpul emailului.

 

 1. Protectia datelor cu caracter personal. Perioada de retentie a datelor
 

A&M NET SALES INVEST nu va dezvalui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-urilor sale, cu exceptia angajatilor autorizati si contractorilor/partenerilor ce au calitatea de persoane imputernicite carora aceste date le sunt necesare pentru a le procesa in numele A&M NET SALES INVEST SRL sau pentru a furniza servicii disponibile site-ului www.carti-bune.ro, sau in cazul in care obligatia de dezvaluire reprezinta o obligatie legala a A&M NET SALES INVEST SRL sau a angajatilor ori contractorilor/partenerilor acesteia.

 

A&M NET SALES INVEST SRL a implementat masurile organizatorice si de securitate necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, alterarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor RGPD.

 

A&M NET SALES INVEST SRL, impreuna cu colaboratorii sai, si-a asumat responsabilitatea implementarii unor masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare privind protectia confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal.

 

Totodata, A&M NET SALES INVEST SRL acorda acces la datele cu caracter personal, angajatilor autorizati si contractorilor/partenerilor (persoane imputernicite), doar in conformitate cu scopul declarat al colectarii datelor. Toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii ai A&M NET SALES INVEST SRL, care intra in contact cu datele cu caracter personal, trebuie sa actioneze in conformitate cu principiile politicilor si procedurilor de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal semnand declaratii si acorduri de confidentialitate cu privire la aceste date.

 

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-urilor A&M NET SALES INVEST SRLsunt retinute pe o perioada cuprinsa intre 3 si 10 ani (in functie de scopul colectarii datelor personale), utilizatorii fiind informati de fiecare data cand furnizeaza datele lor persoanle cu privire la perioada exacta de retentie.

 

Modificari ale politicii de confidentialitate
 

Daca va considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, A&M NET SALES INVEST va publica respectivele modificari in aceasta pagina, pentru a va informa cu privire la tipurile de date care sunt colectate si modul in care acestea sunt utilizate.

Daca aveti intrebari cu privire la politica de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail, la adresa: office@carti-bune.ro


A&M NET SALES INVEST SRL

Nu se face răspunzătoare pentru coletele primite în stare deteriorată ca urmare a proastei manipulări din partea firmelor de curierat cu care colaborăm. Cărţile pot fi returnate doar în cazul în care clientul constată defecţiuni fizice grave (pagini murdare, pagini lipsă sau desprinse, defecte de tipărire).

În acest caz, ne obligăm să vă returnăm imediat contravaloarea cărţii/cărţilor returnate.
 
 
DREPTUL DE RETRAGERE AL CONSUMATORULUI
 
Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a denunţa Contractul, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele legate de returnarea produselor.
 
Perioada de retragere menţionată mai sus expiră în termen de 14 zile de la momentul primirii de către Consumator a produselor comandate.

 

Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are obligația de a informa Societatea cu privire la decizia sa de retragere din Contract. În acest scop, Consumatorul poate alege una dintre următoarele variante:

 

 1. a) de a folosi modelul de formular de retragere prevăzut de Ordonanţa de Urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionişti, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative;
 
 1. b) de a comunica Societăţii orice altă declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din Contract.

 

Exercitarea dreptului de retragere pune capăt obligaţiilor părţilor contractuale, după caz:

 

 1. a) de a executa Contractul;
 2. b) de a încheia Contractul, în cazul în care Consumatorul a efectuat o comandă.

 

În cazul exercitării de către Consumator a dreptului de retragere, Societatea va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea Consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din Contract a Consumatorului.

 

Societatea va rambursa sumele menţionate mai sus folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de Consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care Părţile sunt de acord cu o altă modalitate de plată.

 

Societatea va putea amâna rambursarea sumelor, fie până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării, fie până la momentul primirii unei dovezi din partea Consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către Societate.

 

In mod corelativ, Consumatorul va retura produsele în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Societăţii decizia sa de retragere din Contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Consumatorului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări. Consumatorul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora.

 

Procedura şi exercitarea dreptului de retragere nu sunt aplicabile Comercianţilor.

 


REFERITOR LA INFORMAŢIILE DISPONIBILE PE SITE
 

Nu răspundem de conţinutul, calitatea sau natura descrierilor cărţilor şi comentariilor introduse de vizitatori.

Nu răspundem de site-urile la care se ajunge prin legături de pe acest site.

REFERITOR LA E-MAILURI

Prin abonarea la newsletterele periodice se consideră că utilizatorul consimte primirea de e-mailuri periodice cu informaţii diverse din partea companiei.
 

COMENTARII UTILIZATORI

 

Societatea îsi rezervă dreptul de a controla conţinutul comentariilor postate de către Utilizatori în dreptul produselor ce se comercializează prin intermediul Site-ului. În acest sens, pe lângă dreptul Societăţii de a dispune ştergerea sau blocarea temporară a Contului, aceasta va putea să şteargă sau să modifice parţial comentariile Utilizatorilor în oricare din urmatoarele situaţii:

 

 • acestea au un conţinut considerat jignitor sau calomnios;
 • încalcă drepturile de proprietatea intelectuală ale unei terţe persoane;
 • sunt contrare bunelor moravuri;
 • încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conţinut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi etc.) este proprietatea societăţii comerciale A&M NET SALES INVEST SRL şi este protejat conform Legii drepturilor de autor, precum şi a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuală.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a societăţii A&M NET SALES INVEST SRL şi este protejată de aceleaşi legi. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.
 
PROPRIETATE INTELECTUALĂ
 
Întregul conţinut cât şi structura Site-ului sunt protejate prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate Societăţii. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de către vreo persoana, fără acordul scris, prealabil, din partea Societăţii.
 
În lipsa altor precizări, toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest Site aparţin Societăţii.
 
Site-ul conţine linkuri ("hyperlinkuri") către alte website-uri care sunt administrate de terţi şi ale căror conţinuturi nu sunt cunoscute Societăţii. Societatea permite doar accesul către aceste site-uri, fără însă a-şi asuma răspunderea pentru conţinutul lor.
 

CONTROLUL EXERCITAT DE SOCIETATE

 

În cazul încălcării de către Utilizatori a prevederilor prezentelor Condiţii, Societatea isi rezervă dreptul de a dispune anularea Contului de client, fie potrivit propriei sale opţiuni, fie la cererea oricărei autorităţi competente, fără a fi obligată să justifice în vreun mod acţiunea şi fără a fi obligată să îndeplinească vreo formalitate prealabilă.

Din motive tehnice, Societatea are dreptul să întrerupă furnizarea totală sau parţială a serviciilor, cu sau fără înştiinţarea prealabilă a Utilizatorilor.


AVERTISMENT SPECIAL

Preluarea informaţiilor despre cărţi (titluri, autori, descrieri, preţuri etc.) sau a coperţilor şi imaginilor fără acordul scris al A&M NET SALES INVEST SRL este considerată furt şi ne rezervăm dreptul să acţionăm în judecată persoanele/firmele în cauză.

NOTE GENERALE

Nu răspundem pentru defecţiunile cauzate serverului pe care este găzduit site-ul sau pentru problemele cauzate de funcţionalitatea conexiunii la Internet.

Orice tentativă de acces neautorizat la acest site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente.

Orice conflict apărut între A&M NET SALES INVEST SRL şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor urmând a fi de compententa instanţelor româneşti.
 

MODIFICAREA TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR GENERALE DE UTILIZARE

 

Societatea poate modifica aceste Condiţii la anumite intervale de timp fără o prealabilă înştiinţare a Utilizatorilor. Astfel de modificări vor fi aduse la cunoştinţa publicului în general, şi a Utilizatorilor, în special, prin afişare pe Site. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către Utilizator dacă acesta continua să folosească Serviciile după afişarea lor pe Site-ul web.

 

 

DISPOZIŢII DIVERSE

 

 • Forţa Majora
 
 • Societatea nu îşi asumă responsabilitatea pentru imposibilitatea de a-şi onora obligaţiile asumate, ca rezultat al oricărei cauze aflate în afara controlului său, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, condiţii meteorologice nefavorabile, acţiunea sau inacţiunea oricăror terţi, inclusiv a autorităţilor competente, de care Societatea nu este responsabilă.

 

 • Jurisdicţie
 

Prezentele Condiţii sunt supuse legii romane. Eventualele neîntelegeri/reclamaţii decurgând din interpretarea sau executarea prevederilor prezentelor Condiţii urmează fi rezolvate pe cale amiabilă. Sesizarea Societăţii se va realiza prin transmiterea unei notificări scrise în conţinutul careia se vor detalia toate aspectele relevante identificarii şi solutionarii cât mai rapide a problemelor semnalate. Răspunsurile Societăţii la sesizarile primite vor fi comunicate persoanelor interesate într-un termen de cel puţin 15 zile calculat de la momentul recepţionarii acestora.

 

Litigiile ivite între Societate şi Clienţi vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente de la sediul Societăţii.

 

Disponibilitate stocuri !

 
Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta (din depozitul nostru sau din cel al furnizorilor nostri).
Disponibilitatea reala a produselor va  fi comunicata prin email:
- daca comanda se poate onora integral se va trimite un e-mail de expediere al comenzii
- daca din comanda se poate expedia mai mult de 50% din valoarea comenzii se va trimite un mail de livrare partiala in care va precizam titlurile expediate cat si cele indisponibile.
- daca comanda nu se poate expedia din cauza lipsei produselor din stoc va anuntam prin e-mail in maxim 48 h (cele 48 h incep sa intre in vigoare in prima zi  lucratoare dupa ce s-a efectuat comanda)