Unde primesc comanda?

1. Pentru comenzile expediate prin Posta Romana (Momentan livrarile prin Posta Romana nu se pot efectua)

Coletul il puteti ridica de la Oficiul Postal arondat adresei pe care ati furnizat-o in formularul de comanda.Este foarte important ca adresa pe care ati completat-o in formular sa coincida cu cea din buletin.

Atentie! este posibil ca serviciile postale sa nu va anunte la timp despre sosirea coletului. In cazul in care nu primiti avizul postal(bonuletul care va anunta ca aveti de ridicat coletul de la Posta), va rugam sa va informati personal la Oficiul Postal arondat adresei dumneavoastra.

Când voi primi comanda?

Pentru titlurile aflate in stoc, termenul de livrare este de 3-5 zile de la efectuarea comenzii. Veti primi de la posta o instiintare ca a sosit coletul expediat de noi. Livrarea este conditionata de stocul de carte.

Cum plătesc?

Achitarea costului publicatiilor se face in momentul in care ridicati coletul de la oficiul postal arondat adresei pe care ati furnizat-o in formularul de comanda.

Taxa de expediere prin Posta Romana este de 11.90 lei pentru un colet.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, taxele postale sunt suportate de catre carti-bune.ro

2. Pentru comenzile expediate prin intermediul unui serviciu de curierat rapid

In acest caz livrarea se face direct la adresa mentionata de dumneavoastra, prin curier (dupa ce in prealabil curierul va anunta telefonic).
De aceea, este foarte important sa lasati un numar de telefon unde puteti fi contactat.

Cand primesc comanda si cum platesc?

 

Plata se face in momentul in care primiti coletul, de la curier.

Pentru Bucuresti, termenul de livrare prin curier este de 1-5 zile. Taxa de expediere pentru un colet este de 11.90 lei.

Pentru celelalte localitati, termenul de livrare prin curier este de 1-5 zile. Taxa de expediere pentru un colet este de 18.90 lei.

Valabil pentru Bucuresti, pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 lei...taxele de expediere prin curier sunt suportate de catre carti-bune.ro

Valabil pentru localitatile din tara, pentru comenzile cu valoare mai mare de 250 lei...taxele de expediere prin curier sunt suportate de catre carti-bune.ro