Carte de bucate. Preparate din peste si retete traditionale chinezesti - Eugenia Iorgoaea
PRP: 50,00 RON
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 45,00 RON
Diferență: 5,00 RON
Promoția expiră la 30.04.2024
Disponibilitate: în stoc
Autor: Eugenia Iorgoaea
Editura: Prestige
Anul publicării: 2023
Pagini: 392
Format: 13X20
Categoria: Carti de bucate
DESCRIERE
Carte de bucate. Preparate din peste si retete traditionale chinezesti - Eugenia Iorgoaea
... pestele este un tip de carne extrem de pretentios, cu un gust intens si un miros special. Pentru a le diminua, bucatarii din lumea intreaga folosesc cateva ingrediente secrete: condimente si ierburi aromatice, care dau o mireasma placuta preparatelor din peste, dar le ofera si o savoare unica, putand satisface si cele mai mofturoase papile gustative!
... busuiocul proaspat confera preparatelor din peste o inconfundabila aroma mediteraneana. Este un ingredient ideal si in combinatie cu oregano, coriandru sau rozmarin.
Coriandrul are gustul usor dulce si este folosit in multe mixuri asiatice. Ofera una dintre cele mai puternice si mai intense arome mancarurilor, de aceea este o planta aromatica perfecta pentru innobilarea preparatelor din peste. Se combina bine cu chimionul si ofera un gust senzational preparatelor pregatite la cuptor (in special), evidentiind gustul si aroma pestelui. Se regaseste in compozitia celor mai multe combinatii de condimente create special pentru peste.
Cuisoarele au o aroma puternica si un gust iute intens. Ofera un farmec aparte sosurilor si marinatelor din peste.
Frunzele de dafin, simbol al nobletii, dau si in cazul preparatelor din peste o savoare unica...
Coriandrul are gustul usor dulce si este folosit in multe mixuri asiatice. Ofera una dintre cele mai puternice si mai intense arome mancarurilor, de aceea este o planta aromatica perfecta pentru innobilarea preparatelor din peste. Se combina bine cu chimionul si ofera un gust senzational preparatelor pregatite la cuptor (in special), evidentiind gustul si aroma pestelui. Se regaseste in compozitia celor mai multe combinatii de condimente create special pentru peste.
Cuisoarele au o aroma puternica si un gust iute intens. Ofera un farmec aparte sosurilor si marinatelor din peste.
Frunzele de dafin, simbol al nobletii, dau si in cazul preparatelor din peste o savoare unica...
CUPRINS:
PREPARATE DIN PESTE
Condimente pentru preparate din peşte 7
Peşte oceanic cu ciuperci şi alune 10
Stavridă rubinie 11
Peşte â la „Snagov“ 12
Stavridă cu fasole albă 13
Ghiveci oltenesc 14
Stavridă, Cod, Hec, file la cuptor 15
Ruladă pe peşte „Primăvara1 16
Şniţel de peşte cu spanac 17
Stavridă rasol cu legume 18
Ghiveci de stavridă 19
Stavridă cu sos picant 20
Stavridă â la „Pescarul44 21
Stavridă poloneză 22
Stavridă spaniolă 23
Stavridă saramură 24
Stavride sau macrouri înăbuşite 25
Stavridă sau macrouri la cuptor cu sos „Opal44 26
Cod, stavridă, merlucius, „Italian'' 28
Stavridă, merlucius, cod „â la Normandie4 29
Macrou cu sos de izmă 30
Macrou cu măsline 31
Stavridă cu sos Remulade 32
Stavridă Provensal 32
Condimente pentru preparate din peşte 7
Peşte oceanic cu ciuperci şi alune 10
Stavridă rubinie 11
Peşte â la „Snagov“ 12
Stavridă cu fasole albă 13
Ghiveci oltenesc 14
Stavridă, Cod, Hec, file la cuptor 15
Ruladă pe peşte „Primăvara1 16
Şniţel de peşte cu spanac 17
Stavridă rasol cu legume 18
Ghiveci de stavridă 19
Stavridă cu sos picant 20
Stavridă â la „Pescarul44 21
Stavridă poloneză 22
Stavridă spaniolă 23
Stavridă saramură 24
Stavride sau macrouri înăbuşite 25
Stavridă sau macrouri la cuptor cu sos „Opal44 26
Cod, stavridă, merlucius, „Italian'' 28
Stavridă, merlucius, cod „â la Normandie4 29
Macrou cu sos de izmă 30
Macrou cu măsline 31
Stavridă cu sos Remulade 32
Stavridă Provensal 32
Plachie de Stavridă 34
Crochete din Stavridă 35
Marinată de Stavridă 36
Stavridă prăjită cu usturoi 37
Stavridă prăjită 38
Stavridă rasol cu unt si cartofi 39
Stavridă cu sos â la grec 40
Chiftele din stavridă 41
Stavridă cu orez 42
Pastă de stavridă cu măsline 43
Sarmale din stavridă în foi de varză 44
Tay a la Provensal 45
Stiucă oceanică Parisienne 46
Ghiveci de Tay 47
Stiucă oceanică rasol 49
File de cambulă „Bonne fammea 50
Papiote de cambulă â la russe 51
Tay matelot 52
Macrou â la grec 54
Musaca de vinete cu peşte 55
File de Cod, merlucius „â la russe“ 56
Marinată de merlucius 57
File de Cod, Hec, portughez 58
Gujon de Hec 59
Sardinelă prăjită 60
Sardinelă saramură 61
Sardinelă â la grec 62
Sardinelă spaniolă 63
Hec şi Cod gratinat, pe spanac (Florentin) 64
Tobă de Hec cu legume şi hrean 65
Crochete din Stavridă 35
Marinată de Stavridă 36
Stavridă prăjită cu usturoi 37
Stavridă prăjită 38
Stavridă rasol cu unt si cartofi 39
Stavridă cu sos â la grec 40
Chiftele din stavridă 41
Stavridă cu orez 42
Pastă de stavridă cu măsline 43
Sarmale din stavridă în foi de varză 44
Tay a la Provensal 45
Stiucă oceanică Parisienne 46
Ghiveci de Tay 47
Stiucă oceanică rasol 49
File de cambulă „Bonne fammea 50
Papiote de cambulă â la russe 51
Tay matelot 52
Macrou â la grec 54
Musaca de vinete cu peşte 55
File de Cod, merlucius „â la russe“ 56
Marinată de merlucius 57
File de Cod, Hec, portughez 58
Gujon de Hec 59
Sardinelă prăjită 60
Sardinelă saramură 61
Sardinelă â la grec 62
Sardinelă spaniolă 63
Hec şi Cod gratinat, pe spanac (Florentin) 64
Tobă de Hec cu legume şi hrean 65
...
...
Categorii
-Edituri
-Comandă specială
-Top
-Promoţii
-- 45,00 RONPRP: 50,00 RON
- 40,48 RONPRP: 44,00 RON
- 51,15 RONPRP: 55,00 RON
Promo
-Accesul clienţilor
-Promo
-Cărţi noi
-- 35,00 RON
- 49,00 RON
- 51,15 RONPRP: 55,00 RON
REVIEW-URI