Carte de bucate. Preparate din peste si retete traditionale chinezesti - Eugenia Iorgoaea

PRP: 50,00 RON
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 45,00 RON
Diferență: 5,00 RON
Promoția expiră la 30.04.2024
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 392
Format: 13X20
Categoria: Carti de bucate

DESCRIERE

Carte de bucate. Preparate din peste si retete traditionale chinezesti - Eugenia Iorgoaea

 
... pestele este un tip de carne extrem de pretentios, cu un gust intens si un miros special. Pentru a le diminua, bucatarii din lumea intreaga folosesc cateva ingrediente secrete: condimente si ierburi aromatice, care dau o mireasma placuta preparatelor din peste, dar le ofera si o savoare unica, putand satisface si cele mai mofturoase papile gustative!
 
... busuiocul proaspat confera preparatelor din peste o inconfundabila aroma mediteraneana. Este un ingredient ideal si in combinatie cu oregano, coriandru sau rozmarin.

Coriandrul are gustul usor dulce si este folosit in multe mixuri asiatice. Ofera una dintre cele mai puternice si mai intense arome mancarurilor, de aceea este o planta aromatica perfecta pentru innobilarea preparatelor din peste. Se combina bine cu chimionul si ofera un gust senzational preparatelor pregatite la cuptor (in special), evidentiind gustul si aroma pestelui. Se regaseste in compozitia celor mai multe combinatii de condimente create special pentru peste.

Cuisoarele au o aroma puternica si un gust iute intens. Ofera un farmec aparte sosurilor si marinatelor din peste.
Frunzele de dafin, simbol al nobletii, dau si in cazul preparatelor din peste o savoare unica...
 
CUPRINS:
 
PREPARATE DIN PESTE

Condimente pentru preparate din peşte    7
Peşte oceanic cu ciuperci şi alune    10
Stavridă rubinie    11
Peşte â la „Snagov“     12
Stavridă cu fasole albă    13
Ghiveci oltenesc    14
Stavridă, Cod, Hec, file la cuptor    15
Ruladă pe peşte „Primăvara1    16
Şniţel de peşte cu spanac    17
Stavridă rasol cu legume    18
Ghiveci de stavridă    19
Stavridă cu sos picant    20
Stavridă â la „Pescarul44    21
Stavridă poloneză    22
Stavridă spaniolă    23
Stavridă saramură    24
Stavride sau macrouri înăbuşite    25
Stavridă sau macrouri la cuptor cu sos „Opal44    26
Cod, stavridă, merlucius, „Italian''    28
Stavridă, merlucius, cod „â la Normandie4    29
Macrou cu sos de izmă    30
Macrou cu măsline    31
Stavridă cu sos Remulade    32
Stavridă Provensal    32
Plachie de Stavridă    34
Crochete din Stavridă    35
Marinată de Stavridă    36
Stavridă prăjită cu usturoi    37
Stavridă prăjită    38
Stavridă rasol cu unt si cartofi    39
Stavridă cu sos â la grec    40
Chiftele din stavridă    41
Stavridă cu orez    42
Pastă de stavridă cu măsline    43
Sarmale din stavridă în foi de varză    44
Tay a la Provensal     45
Stiucă oceanică Parisienne    46
Ghiveci de Tay    47
Stiucă oceanică rasol    49
File de cambulă „Bonne fammea    50
Papiote de cambulă â la russe    51
Tay matelot    52
Macrou â la grec    54
Musaca de vinete cu peşte    55
File de Cod, merlucius „â la russe“    56
Marinată de merlucius    57
File de Cod, Hec, portughez    58
Gujon de Hec    59
Sardinelă prăjită    60
Sardinelă saramură    61
Sardinelă â la grec    62
Sardinelă spaniolă    63
Hec şi Cod gratinat, pe spanac (Florentin)    64
Tobă de Hec cu legume şi hrean    65
...
...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0286 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.