Efectul Dumitrache sau teoria vibratorie a timpului - Emil Strainu

Efectul Dumitrache sau teoria vibratorie a timpului - Emil Strainu
-10%
Preț: 22,50 RON
25,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 137
Format: 13x20

DESCRIERE

Efectul Dumitrache sau teoria vibratorie a timpului - Emil Strainu

 
... in aceasta lucrare veti face cunostinta cu o teorie revolutionara propusa de col. Ing. Pavel Dumitrache, cercetator autodidact.
 
... daca aceasta teorie isi va dovedi valabilitatea chiar si numai in parte, va revolutiona cunostintele noastre despre Univers, mai mult decat atat, va dovedi posibilitatea calatoriilor in timp, existenta Timpurilor si Luminilor Paralele, concomitent cu  confirmarea existentei Multiversurilor  si a Teoriei Strigurilor(Teoriei Corzilor).
 
Teoria propusa este argumentata prin exemple din stiinta academica contemporana si experimente controversate tinute deocamdata secret...
 
Fragmente:
 

  Cronovizorul
    BY MTC   APR 5, 2014

 

 Unul dintre cele mai mari secrete pe care le posedă Vaticanul este misteriosul aparat, supranumit Cronovizor, prin care se poate călători în trecut. Cronovizorul este o "maşinărie" ce captează imagini din trecutul apropiat sau îndepărtat sub forma unor holograme proiectate într-un spaţiu cilindric. Aşa se poate descrie pe scurt invenţia călugărului benedictin Pellegrino Ernetti.


    Papalitatea, după ce s-a convins de realitatea existenţei faptelor descrise în Biblie sau Sfânta Scriptură, referitoare şi la rolul lui Iisus Hristos, deranjată de anumite adevăruri ce nu conveneau bisericii, a ordonat demontarea aparatului şi depozitarea componentelor sale în mai multe locuri secrete pentru a nu mai putea fî refăcut.


    Această maşinărie complexă a fost descrisă cu lux de amănunte într-o carte, "Noul mister de la Vatican", apărută la Paris şi semnată de Francois Brune. S-a speculat că tatăl autorului, un renumit teolog francez, a avut o legătură strânsă de prietenie cu inventatorul Cronovizorului, Ernetti

 

. In consecinţă, autorul, deţinând mai multe secrete cu privire la aparatul care poate trimite omul în trecut, a dorit să le facă publice şi secretul Vaticanului să devină unul la îndemâna oricui.


    Totul a început în 15 Septembrie 1952, în Laboratorul Electroacustic al Părintelui Agostino Gemelli de la Universitatea Catolică din Milano. Redând o înregistrare de muzică gregoriană, Ernetti şi părintele Gemelli au descoperit cu uimire o voce străină. Gemelli era convins că e vocea tatălui său, ceea ce i-a şocat pe cei doi...

 

...

 

Teoria Vibraţională a timpului explică toate aceste Anomalii Spaţio-Temporale

Inainte de a comenta cele relatate mai sus, din diferite surse, am meditat câteva momente bune şi m-am gândit dacă să comentez sau nu, şi în fmal am decis să scriu; Noi trăim într-un cosmos compus dintr-o infinitate de universuri. Fiecare univers vibrează, avan banda sa proprie de de frecventă în care există.

 

Toate universurile coexistă în aceeaşi locaţie spaţială - cosmică, ne deranjându-se unul pe celălat, precum undele electromagnetice aparţinând benzilor de frecvenţă diferită dar, coexistând în aceeaşi locaţie spaţială. Menţionez că toată Exitenţa Cosmică este structurată din energie pe care am denumit-o ENERGIA CREAŢIEI.

 

Această Energie a Creaţiei este - structurată într-o infinitate de energii situate în diferite benzi de frecvenţă corespunătoare Planului DIVIN de exitenţa Cosmică. Toate dispariţiile şi reapariţiile constatate la un moment dat pe Terra în anumite locaţii (medii), aeriene, acvatice, terestre sau extratereste, în majoritatea cazurilor au fost produse datorită modificării frecvenţei de vibraţie a zonei ambietale în care se aflau la momentul dispariţiei.

 

Cauzele care au produs aceste modificări a frecventei de vibraţie a zonelor ambietale despre care vorbeam sunt produse de Procese Electromagnetice ce ridică sau scad freenta zonei într-o frecventă care nu mai aparţine întregului din care face parte acea zonă în acel momen, ceea ce are ca rezultat teleportarea conţinutului zonal într-un univers paralel care vibrează în banda de frecvenţă identică cu cea produsă de Procesele Electromagnetice mai sus menţionate...

 

 

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0643 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.