Sa invatam matematica fara profesor, clasa a VI-a - Adalbert Gheorghe Schneider

Sa invatam matematica fara profesor, clasa a VI-a - Adalbert Gheorghe Schneider
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 215
Format: 13x20
Categoria: Clasa a VI-a
Preț: 19,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Sa invatam matematica fara profesor, clasa a VI-a - Adalbert Gheorghe Schneider

 
Lucrarea de faţă a fost elaborată conform programei școlare aprobată de MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE prin ordinul ministrului educației naționale nr. 3393 / 28. 02. 2017 și vine în întâmpinarea unui stil de învățământ modern, ușor, plăcut, prin care studiul matematicii să se realizeze într-un mod atrăgător. 
În mod special lucrarea se adresează elevilor care au posibilități materiale reduse și nu-și pot permite abordarea unor ore suplimentare, dar și elevilor care au chemare spre matematică și doresc să studieze singuri acest obiect.
Lucrarea se adresează și profesorilor care doresc să lucreze mai ușor cu elevii și să aibă un control mai riguros asupra nivelului la care ajung elevii într-un moment dat.
Fiecare paragraf al fiecărui capitol în parte conține mai întâi noțiuni teoretice și exemple care au ca scop acomodarea elevului cu partea teoretică necesară înțelegerii în profunzime a noțiunilor legate de paragraful respectiv. 
În continuare sunt prezentate exerciții și probleme rezolvate, bine alese și care au ca scop înțelegerea de către elev a tuturor aspectelor legate de paragraful tratat. 
Fiecare paragraf se încheie cu exerciții și probleme propuse spre rezolvare, toate fiind probleme de tip grilă și care acoperă cât mai complet paragraful respectiv.
În partea a doua a lucrării sunt date răspunsurile la toate problemele din acestă carte precum și rezolvări la problemele de tip grilă mai grele din fiecare paragraf al fiecărui capitol.
Prezenta lucrare vine în ajutorul elevilor oferindu-le acestora un instrument foarte eficient pentru a învăța singuri, cât și pentru o bună și corectă evaluare a cunoștințelor deținute de ei.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0528 sec