Cele 7 Peceti ale Bibliei - Ovidiu-Dragos Argesanu

Cele 7 Peceti ale Bibliei - Ovidiu-Dragos Argesanu
Preț: 44,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9721-16-2
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 212
Format: 14X20

DESCRIERE

Cele 7 Peceti ale Bibliei - Ovidiu-Dragos Argesanu

 
De ce eu?
M-am întrebat de multe ori: de ce eu? De ce a fost şi este aceasta calea mea -să caut răspunsuri?

La un moment dat însă, mi-am dat seama că nimic din ceea ce îţi dă Cerul nu este degeaba. Totul are un sens, totul îşi are originile undeva în trecut. Dar cel mai bine am înţeles că Dumnezeu îţi dă o cale pentru că o poţi urma. şi atunci, întrebarea care mi s-a părut şi mai importantă este: de ce a considerat Dumnezeu că eu, Dragoş, pot să îndeplinesc misiunea aceasta?
 
Pentru că mă interesează să înţeleg de ce exist, de ce sunt pe pământ, de ce trăiesc, ce e lumea în care m-am născut, de ce mă simt altfel decât văd că se simt ceilalţi, de ce mă simt prizonier, de ce mă simt nedreptăţit, de ce mă enervează că sunt o mulţime de lucruri pe care nu le înţeleg. De ce simt că am pe cap o cască din cauza căreia nu pot să gândesc?

Până la urmă, cine sunt eu? Un om care caută adevărul! Un om care, student fiind la medicină, a ajuns, împreună cu un grup de studenţi ortodocşi, la un preot călugăr bătrân care citea Molitfele Sf. Vasile cel Mare şi făcea exorcizări. Crescut şi trăind într-o lume în care se urmărea ştiinţa, nu spiritualitatea, am fost surprins, atras, intrigat de ceea ce descopeream, aşa că am decis să studiez această lume, nouă pentru mine.
 
Asta se întâmpla prin 1993... acum 30 de ani! De atunci, tot caut, găsesc răspunsuri, le contest, le completez cu idei noi. Cinci ani am studiat doar creştinismul, Biblia, Sfinţii Părinţi, literatura creştină, Tainele Ortodoxe, Sfânta Tradiţie şi altele. A venit apoi momentul în care am realizat că am luat tot ce era de luat din creştinism şi am început să studiez magia.
 
Partea de dezlegări, molitfele, le învăţasem în mănăstire, dar, descoperind tot timpul noi tipuri de magie, eram obligat să mă upgradez, să completez rugăciunile de dezlegare cu noile descoperiri. Devenind medic, am început să interacţionez şi cu oameni preocupaţi de spiritualitate, dar şi cu pacienţi psihiatrici. Am descoperit că multe cazuri erau treziri spirituale, posesii demonice determinate de karma personală ori de neam sau atacuri psihice.
 
Am folosit cunoştinţele pe care le acumulasem în mănăstire, dezlegări, molitfe care s-au dovedit utile în tratarea pacienţilor. Toate cunoştinţele dobândite de mine până atunci la mănăstire şi în afara ei le-am transpus într-un roman de ficţiune, Devenirea. Între rai si iad.
 
Îmi era teamă să scriu despre experienţele mele din mănăstire, ştiind că unii mă vor eticheta drept nebun. În acea vreme, încă îmi păsa de părerea lumii. Au existat însă doi oameni care m-au încurajat să caut şi să scriu mai departe. Unul, fost director al unui spital de psihiatrie din Statele Unite, deschisese o...
 
CUPRINS:
 

Argument: SFÂNTA SCRIPTURĂ.
De ce eu?
În loc de prefaţă
Introducere
Puterea obişnuinţei
Prima pecete: Facerea
A doua pecete: Omul, reîncarnarea
Una dintre lecţiile lui Iisus: bogăţia şi sărăcia
A treia pecete: Trecut-prezent-viitor
A patra pecete: Calea
A cincea pecete: Demonul
Iisus, omul
A şasea pecete: Îndumnezeirea
A şaptea pecete: Iubirea
Concluzie
Încheiere
Sinteză
Omul viitorului - omul prezentului
În loc de încheiere pentru ediţia de faţă
Cât despre mine

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0602 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.